Jullovssnack

Tja!

Påjullovet har jag gjort en hel del faktist. Första roliga grejen var att bada med Åsa. Ylva, hennes lillasyster följde också med. Det var faktist roligt i bilen. Såklart när Åsa är med så har vi ju alltid kittel-party. Härligt  att faktist att vara den som  är bäst på att kittlas ändå!!! Och så har jag och Sofia planerat en gång att jag skulle rida Leppe (Lippur) en måndag. Och såklart allt går med Sofia!
Hon hämtade mig en måndag och sen så for hem till Håkan och hämtade Leppe och sen for vi ner till ridhuset. Hanna föjlde också med Elle. Och först red Sofia sen jag. Det var såklart roligt med också läskigt det var ju såklart att det var läskigt eftersom det var andra gången jag satt på Leppes rygg.Men jag vet att Leppe är duktig så allt går ju, men det är inte det änklaste. Sedan red jag Elle
och han är känslig så han måste man var försiktig med. Men det var skoj det också!
Sen igår fredag, så var jag bort bjuden på middag hos Åsa. Bjöds på fisk och potatis och det smakade mums. Mumsligt som Åsa nu kom på igår. Och så undrar jag verkligen som är den mystiske avslöjaren i Kent Agent är. Alltså i går i mister bisters ufinarbastu kom det något. Ett brev som det stod " En apa som liknar dig". Jonathan hade sett två av sig själv. Ända olikheten var att den andra som troligt vis var av -slöjaren lät som en apa och älskade bananer. I slutet så fick apan syn på Jonatahan och Kent Agent och gjorde en ap-min. Det är verkligen intresant så fundera ni med.!

Hejdå önskar Miluo Sömntutan men ändå Enegritutan, och jag Kajsa skriva på blogg tutan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0