Man går in som en prins, men kommer ut som kung!!!

Hej!

 

Jag sitter och ser på Fångarna på fortet! Jag hoppas att det kommer gå bra för dom tävlande. Det här var mitt
tredje inlägg för dagen.


Nytt i lägg i Hästdagboken

Hej!

Tjena! Just nu ska ni får höra fakta om mig och Paulina och hur det är här på Kläppens Härliga Häst stall. Fakta om min ryktlåda.....

 

Just nu har jag det här min ryktlåda.

 

Paulinas benlinder Färg: Rosa 

Rotborste Rosa

Hovkrats Rosa 

Silverkamm  Silver

Hästsnoddar Röd, Svart, kanske vita.


Och mycket mer!! Mer fakta om mig och Paulina nästa gång!

HEJDÅ KAJSA


Hej! Sovit gått??!!!

Hej!

Som jag sa igår så ska jag ha ett Hästdagbok. Där kommer jag att skriva vad jag har gjort med Paulina och även berätta vad jag ridit och gjort med ridskolehästarna. Så nu ska jag börja skriva i Hästdagboken. Jag ska börja med att skriva om mej själv.


KÄRA HÄSTDABOK, Här är jag.

Namn: Kajsa

År gammal: 8 år

Favorit häst: Paulina (såklart). Och min på ridskolan är Costner!.

Favoritgrupp: Tokio Hotell och min syrras band. Kommer faktist inte ihåg vad mitt syrras band hette?

Favoritlåt: Monson

Favoritmaträtt: Ost och skink paj.

Vilken skola jag går på: Kusmarkskolan

Hejdå-kramar Mille, Paulina och Kajsa!


Hej! Haft ett härligt julov

Hej!

 

Hej jag har tänkt ha en Hästdagbok som jag skriver i vad jag har haft för hästliv. I söndags så var jag på ridhuset och hade gympa, kollade på när Sofia red sin nya häst och såg en häst som heter Elvis. Igår var det min första ridgång för terminen. Då hade jag även med mig Paulina. Först så skrittade jag runt förkantsspåret. Sedan så började jag trava. Efter så galopperade jag på en långsida. Mamma tog tid på mig. Sedan så tänkte jag hoppa. Först så gick vi över bommar. Det gick bra. Sedan så la mamma upp på ena sidan. Det gick också bra. Sedan såp gjorde jag det. Mamma la upp på bege sidorna och sedan så hopapde jag. Efter jag hade passerat C så ångrade jag mig. Men ibland så måste man ta risker. Jag jag hoppade väl bra och Paulina såklart. Sedan var lektionen med Paulina slut. Mamma öppnade dörren och sedan såg jag en ur min ridgrupp vara där. Hon ställde sig i manegedörren och tittade på mig. Jag satte igång Paulina till trav och visade vad jag kunde. Jag spände ihop läpparna och red så bra jag kunde, jag vill ju inte skämma ut mig precis.
Här kommer en bild:


Jullovssnack

Tja!

Påjullovet har jag gjort en hel del faktist. Första roliga grejen var att bada med Åsa. Ylva, hennes lillasyster följde också med. Det var faktist roligt i bilen. Såklart när Åsa är med så har vi ju alltid kittel-party. Härligt  att faktist att vara den som  är bäst på att kittlas ändå!!! Och så har jag och Sofia planerat en gång att jag skulle rida Leppe (Lippur) en måndag. Och såklart allt går med Sofia!
Hon hämtade mig en måndag och sen så for hem till Håkan och hämtade Leppe och sen for vi ner till ridhuset. Hanna föjlde också med Elle. Och först red Sofia sen jag. Det var såklart roligt med också läskigt det var ju såklart att det var läskigt eftersom det var andra gången jag satt på Leppes rygg.Men jag vet att Leppe är duktig så allt går ju, men det är inte det änklaste. Sedan red jag Elle
och han är känslig så han måste man var försiktig med. Men det var skoj det också!
Sen igår fredag, så var jag bort bjuden på middag hos Åsa. Bjöds på fisk och potatis och det smakade mums. Mumsligt som Åsa nu kom på igår. Och så undrar jag verkligen som är den mystiske avslöjaren i Kent Agent är. Alltså i går i mister bisters ufinarbastu kom det något. Ett brev som det stod " En apa som liknar dig". Jonathan hade sett två av sig själv. Ända olikheten var att den andra som troligt vis var av -slöjaren lät som en apa och älskade bananer. I slutet så fick apan syn på Jonatahan och Kent Agent och gjorde en ap-min. Det är verkligen intresant så fundera ni med.!

Hejdå önskar Miluo Sömntutan men ändå Enegritutan, och jag Kajsa skriva på blogg tutan!


RSS 2.0