Jag är glad i dag

Tja
Min feber är 37 coma 4 i höger och 37 coma 2 i vänster , ha ni det det bra idag , det har i alla fall jag jag har kapitel och skriva . jag jag har en hemlis idag nu måste
jag skriva .
Hejdå


Sjuka värdinnan

Tja , Hur mår ni ?
Jag mår då sådär . Hostan är kvar och till och med sömnen ifrån lördags sitter kvar som klump i halsen
. Jag har inte berättat så mycket om Paulina sista tiden men hom mår så bra så ! . Hon är en elegant häst med ett mål framför sej , oftast . Det vore roligt om jag satt in några bilder men jag måste vänta tills Sofia kommer hem , för det är bara hon som kan det där med bloggar och sånt . Har jag något mer att berätta eller , jo just det . Jag håller på att skriva en saga som heter : Det gyllene äpplet . Den ska jag lägga på bloggen någon gång . Snart klar !!!  .

Tja´rå

Jag är en riktig datorspelerska

Tjena tjena ( Jag har sett för mycket Kenny Starfighter ) det är inte det jag ska berätta ju !
Jag har feber och jag har badat med min kompis Åsa
på ( Byskebadet ) . Jätte kul . Åsa hade några pinnar som var jätte användbara för mig. Om man släppte dom föll dom ner i vattnet . Mamma släppte ner en pinne som gjorde 9 poäng. Jag kämpade och gjorde slut på mina krafter , men då sa mamma: -Ta simglasögonen! Jag gick och hämtade dom , och det blev ganska mycket skillnad . Jag kollade under vattnet och till slut fann jag den . Jag tog upp den ur vattnet och skrek : 9 poäng till Kajsa Olin Holmgren . Sedan så bubblade vi typ i : 5 minuter . Nu sitter jag här och har feber . Det är inte roligt att vara sjuk . Men det är en upplevelse att jag skrev mycket idag . Jag och hästen Paulina har kommit framåt med hoppningen . Det är roligt att hålla på med Paulina. Hon en ju en sån snäll häst . Hon gör aldrig något dumt med flit . Det är roligt att chatta med er . Jag har liksom så mycket att berätta .I sommar är det ridläger dags , Jag och min kompis ( Lovisa ) ska fara på 3 nätters Ridläger , det ska bli roligt . Men det ät ju länge kvar än . Varför ska tiden gå så långsamt ? Strunt i det . Jag har annat att berätta , Jag har anmält mig till fiolskola . Ledare är Gunilla Wikström min musiklärare på musikskolan , på kusmarks skolan . Det är roligt att spela instrumet. Det var Sofia som skapade min blogg . Hon är en blogg expert , och Hanna är en data - expert . Jag är där emot en datorspelerska . Det är roligt att spela dator , det roligaste jag vet!
                                                                 Hejdå


jag älskar häst-pyssel

Tjena

idag har jag fått råd om att´  min kompis Lisabeth har fått en blogg . det kanske kommer några bilder på jag och hon någon gång ??? Igår var jag och min syra Hanna och galopperade och hoppade i ridhuset SKIT KUL !!!!!   . snart kommer jag  lägga in bilder i bloggen kanske nästa gång .
Har det bra /
kajsa


RSS 2.0