RUM TRE OCH FYRA

publicerat i Länsmansg23;
Så var det dags för hallen och köket att få varsitt facelift också! Men det behöver vi som tur är inte göra själva. Vi har "bara" behövt välja tapeter, vilket vi börjar bli rätt bra på! Jag och Viktor har ganska olika smak, då jag gärna går på stort, mönstrat och vill att det ska hända mycket, medan Viktor gärna väljer diskret och stilrent. Men nu har vi enats och jag tror att det kommer bli skitsnyggt!

Imorgon kommer hyresvärden och kör igång!

ETT TYP FÄRDIGT SOVRUM!

publicerat i Länsmansg23;
Yes, äntligen är målning och tapetsering av sovrummet klart! Har inte hunnit något alls de senaste två veckorna, men idag blev det av och det blev så fint. Nu väntar vi på att vår nya säng ska komma, och så ska lite möbler in. Dessutom behöver garderoberna göras om både invändigt och utvändigt, dörrarna ser rätt hemska ut och både stänger och lådor behöver bytas. Sååå snart blir det bog färdigt haha!

En tur på Jacks(!) resulterade i de här fina ljuslyktorna för 20kr / st. Passade perfekt i badrummet tillsammans med ljusblå doftljus, också från Jacks. För övrigt lite nostalgi att gå in där, en av ställena farmor gärna tog med oss till för att fynda hihi❤️