ÄLSKADE TOKHÄST

publicerat i Diablo;

Äntligen tillbaka i sadeln!! Och höften kändes riktigt bra! Såååå underbart, har verkligen längtat.

Även Abbe har längtat för han var minst sagt piggelin idag. Vi har grymtande studsat fram genom skogen i nåt som nästan kunde vara passage, med hingstnacke och extremt spetsade öron, och bara älskat livet!❤️

BÄSTA SKYLTEN NÅNSIN

publicerat i Filosoferar;

Nu är Abbes skylt klar! Och jag tror faktiskt aldrig jag varit såhär nöjd med en skylt. Den var rätt svårmålad, för hur mycket jag än slipade blev det kvar små, små gropar i nästan hela skylten, vilket gör det mycket svårare att få raka, täta linjer. Det var så härligt när jag fick måla på de små fläckarna som var helt sidensläta, som att måla direkt på papper! Skulle gissa att den tagit 5-6 timmar med slipning och kalkering, men det var det definitivt värt! Och jag är sjukt nöjd över att inte ens jag kan hitta ett enda litet misstag haha!

VINTERPJUCKSEN PÅ

publicerat i Diablo;
Det kändes liksom lite högtidligt i måndags när Abbe fick på sig vinterskor runt om, att nu är han inte ridskolehäst längre. (De går barfota bak) Han är bara min och han ska aldrig byta ägare igen
 
 
En liten fördel med att vara sjukskriven är att jag äntligen fått tummen ur och börjat måla Abbes boxskylt! Han har ju bara stått i Kläppen i sex månader.. Men nu är det äntligen på gång! Bild kommer när den är klar.
 
Föroppningsvis kan jag snart börja rida som vanligt igen också. Höften börjar kännas lite, lite bättre efter att Linda totalmanglat mina muskler i måndags. Jag har till och med blåmärken haha! Så nu ska det rehabtränas och så håller vi tummarna att det ger sig snabbt :)