ÄNTLIGEN I SADELN!

publicerat i Caspian, Hästrelaterat;
Den tre veckor långa väntan är över - äntligen har jag fått sitta upp igen! För tre veckor sen gjorde Bankier sig illa på ett bakben, och en knapp vecka senare hämtade vi Caspian, så det har helt enkelt inte varit möjligt förrän nu. Jag och Viccan har varit ut på två superhärliga turer i vårsolen. Nog känns det att de har vilat, men jag hade ändå en känsla långt över förväntan både igår och idag! Bankier behöver lite startsträcka för att komma igång i kroppen, sen blir han bara bättre och bättre ju längre passet går. Riktigt härlig känsla i slutet båda passen, som mest går ut på att komma igång och checka av var vi står. Inga andra krav än ett bra driv framåt och ta hjälperna (vilket är den del där det märks mest att gubben har vilat..!). Vi la in lite galopp idag och det var verkligen underbart att bara kunna stå upp och rulla på, Bankier rund och fin, fågelkvitter och solen som värmde. 
 
Caspian fick också påbörja sin träning som stallhund, vilket han såklart gjorde galant. Han och Bankier bekantade sig med varandra och sen var C rätt ok med att ligga eller sitta på sitt schabrak. Guldstjärna!
 
Imorgon chillar vi hela dagen här hemma, och sen far vi nog en liten sväng och kikar på löshoppning på kvällen :)
 
 

PÅSK

publicerat i Caspian, Livet;

Lillprinsen utforskar Kläppens skogar

I helgen har vi hunnit med en massa lek och mys i Kläppen, klappat på Kates lilla fölis och chillat en hel massa. Tränat att vara i hundgården och tränat att gå i koppel har vi också gjort. Duktiga, fina Caspian som utvecklas så mycket varenda dag! Idag blir han dessutom elva veckor, så nedräkningen till att få börja valpkurs har börjat! 

Själv försöker jag hitta en riktigt bra motivation för att börja om med min egna träning. Det går lite tungt, men imorgon ska jag äntligen upp i sadeln efter tre veckors uppehåll så förhoppningsvis blir ridningen en bra motivation att hitta träningsrutiner igen! Och så snurrar tankarna angående plugg igen, det här är banne mig slutspurten på mitt funderande. Till hösten ska jag vidare, så är det bara! :)

MISSING YOU

publicerat i Livet;


Åh vad jag längtar efter att dra på mig dressyrstövlarna och dansa fram med bästis Bankier..! Förhoppningsvis kan vi göra nåt som är minst lika bra snart; en lång, härlig rykt och bara mysa. Caspian måste ju ändå snart börja lära sig vara i stallet liksom!

Här hemma har Caspian redan hunnit påbörja dagens första vilostund och om några timmar drar vi iväg till Kus.

Glad Påsk!