ÖMSOM VIN, ÖMSOM VATTEN

publicerat i Hästrelaterat;
I fredags fick jag uppleva den bästa känslan nånsin på Bankier. Barbacka under stjärnor och norrsken dansade vi fram och det var helt underbart. 

I lördags hade vi mer känslan av att plöja potatisåker... Men kul hade vi ändå! Skyller på att jag inte hade min egna sadel utan en extrasadel, för jag fick känslan av att han inte kunde ta ut sina rörelser fullt ut och han kändes kantig. Så den ska vi inte använda nå mer! 

Fredagen bestod av travjobb, att utöka registret och tydligt hitta de olika växlarna. Där var jag så nöjd både med Bankiers dagsform och prestation och med min egna ridning - härlig känsla!

Lördagen blev främst styrketräning i djupsnön, vilket tog på ordentligt. Värmde längs cykelvägen och avslutade med att känna av resultatet av fredagens jobb på Hagvägen. När vi skrittade hem gjorde jag den roliga upptäckten att han var otroligt lyhörd för mina sidförande hjälper - så kul att jobbet ger resultat!BÄSTA HELGEN PÅ VÄLDIGT LÄNGE!

publicerat i Dimmans Electra;
Tävling i dagarna två med Kajsa, Ella, mamma och Kjell, ridning i vintersolen och en megarolig liten utflykt - denna helgen kommer jag leva lääänge på!

Jag är så obeskrivligt stolt över dessa fantastiska brudar. Deras prestationer i helgen, hur långt de kommit tillsammans och hur otroligt mycket de har vuxit. Ni är mina stjärnor!

Att kunna förbereda och rida fram sin ponny på bästa sätt, att våga ta plats på en framhoppning, att lita på sin egna känsla, att kunna ta instruktioner trots stress från alla håll och framför allt att gå in på banan och bara köra - trots att man är nervös. Det är stort och beundransvärt!

Ni rockar!❤️

MASSOR AV KLAPPAR OCH PUSSAR!

publicerat i Hästrelaterat, Kläppens Cupcake;


Idag fick jag sitta upp på Cupcake för första gången på flera månader - vilken lycka!! Visst är det ändå lite härligt att känna sig 100% trygg på en yster femåring? Jag och mamma följdes ut i solskenet och Cupcake bjöd på sig alltid soligaste humör. Det absolut bästa var hans fina galopper med massor av bjudning, de kommer jag leva på hur länge som helst!!

Bilden säger allt!❤️❤️

Efter några härliga timmar i Kläppen med hästprat, hästmys och mera hästprat hämtade jag Alva på fritids och tog med henne och Bankier ut på en ridtur. Bankier var piggelin och jag har en känsla av att han kommer kännas riktigt fin imorgon!