EN MASSA ❤

publicerat i
Superhärlig tur med världens bästa Kajsa och Elle, sen te + prommis + maaaaassa prat med min saknade Lovisa som helt spontant dök upp och nu soffmys med min prins. Bara massa hjärtan!

NYA PLANER

publicerat i Hästrelaterat;
Vaknade tidigt av den underbara höstsolen, gjorde mackor och kaffe och tänkte bege mig till Kdrf för att få se alla fina körhästar träna för Marie Ågren. Men mercan ville inte starta pga batterikrångel. Som tur var fick jag skjuts med Linnea både dit och hem så det löste sig fint till slut ändå! Vi hann avhandla väldigt mycket häst mellan stan och Ersmark och gjorde till och med lite lösa planer. Nu är ju tävlingssäsongen slut, men förhoppningsvis är jag fit för att samarbeta med Linnea under nästa säsong. Lite lösa planer med Carola blev det visst också...:)

Skrittpaus för grabbarna

Just ja, jag fick ju grooma också, och det ordentligt! Åt ingen mindre än världens finaste Farmarpojke! Och jag kan säga att med Vekå på kuskbocken går det inte sakta hehe. Trots att det gick fort och sladdade en hel del kändes det aldrig obehagligt, bara suuuuperkul!!

LYCKAN

publicerat i Workout;
Den efterlängtade lyckan som bara upplevs i ett par löparskor. Den får jag känna just nu. Nerför en liten backe à 25 meter tre gånger. Utan smärta. Jag kan inte ens förklara hur det känns. Lägg därtill att efter det kunna gå en promenad i ordentligt tempo, med sådär långa, starka steg att det drar skönt i höftböjarna. Och så pricken över i: komma hem med trötta ben. Jag tror mina nya, megasnygga träningsbrallor är magiska. I love it. 

Dessutom känner jag mig så jävla grym!