DESSA IL..

publicerat i Länsmansg23;
Så fort jag tagit det lugnt i soffan ett tag, och känner att "Nä nu vill jag göra nåt!" så kommer diverse il över mig. Städa, måla köket, fixa klädkammaren... Nu är det sovrummet som får mitt fokus. Jag vill köpa en smalare säng (120 istället för 160) och eventuellt sätta garderober med skjutdörrar längs hela ena sidan. Känner mig så byggsugen och nyfiken att testa bygga garderoberna själv, det skulle vara roligt. Finns också ett färdigt system på Ikea som passar perfekt, men då kostar det drygt 6000 kronor. Vi får väl se hur det blir, har tagit alla mått iallafall och funderar på olika alternativ :)

SVETTIGT VAR BARA FÖRNAMNET!

publicerat i Hästrelaterat;

Underbar tur med gokillarna och Viccan. Intervallträning stod på schemat, men trots en del svett (i Bankirs fall en maaaassa svett) så blev supergrabbarna inte det minsta flåsiga. Och tro mig, det blev rejäla intervaller i högt tempo! Kan lova att jag var tröttare än Bankir! De mår båda två riktigt bra av att verkligen få jobba igenom kroppen och sista galoppen var.. Wow. Den var amazing. Lätt, rund och massor med bakbensaktivitet. Samma när vi joggade ner. Vilken kille alltså!

Jag är så himla nöjd att jag steg för steg lär mig rida honom, för han ger inget gratis. Men när jag gör det jag ska, = rider med mer tryck från sätet än jag nånsin gjort i hela mitt liv (finns en anledning till att jag föredrar små, kvicka hästar haha), är noggrann med att få igenom hjälperna och inte fastnar i handen så får jag några steg här och där som är fantastiska. Håller äntligen på att lära mig rida den typ av häst jag tycker är allra svårast: stor, rak och lite slow. Känns grymt och jag är så glad!

Äntligen långa chaps!

Också glad att foten fungerat väldigt bra igår och idag. 45 min trim igår och idag två hästar ordentligt ridna. Är stel (slarvat med stretch..) men inte ont alls! 

Nu film och mammas nybakat lussebullar❤️


MIN FREDAG

publicerat i Livet;
Gjuta golv med pappa, ett superpass på Bankir och middag med vänner. En dag helt i min smak!Genomsvettig kille som fick krypa i pyjamasen och äta eftermiddagshö inne❤️

Vi valde att rida på läggdan idag då banorna var frusna, så traktbrodd behövdes. Går enkelt och supersnabbt med rätt grejor!