YES!

publicerat i Workout;


Nu har jag precis allt jag behöver för att träna hemma! Tack för medicinbollen, mam... Tomten ;)


STARKARE

publicerat i Livet;
På mer än ett sätt känner jag mig starkare idag än på länge, det är fantastiskt och jag njuter av att känna mig mer som mig själv igen. 

En bidragande faktor är att jag hittat ett alternativt sätt att träna kondition - woho! Ett enkelt ihopsnickrat litet pyramid-intervall-pass bestående av mountain climbers (vem tusan gör mountain climbers frivilligt egentligen??) . Har gjort det enligt en modell som jag hittat på och testat i styrketräningen här hemma, 10x10x10. Kul att testa nåt eget så får vi väl se vad det blir för effekt! Kroppen jublade iallafall av att få jobba lite hårt och jag kommer sova så gott.

Igår käkade vi på Coasters tillsammans med mycket trevliga människor och drog sen ut på Verandan. God mat och mycket dans! Det var så länge sen jag var ut att jag hade glömt hur svettigt det är med långt, utsläppt hår haha! Jag är riktigt glad att jag till slut bestämde mig för att följa, och att jag senare under kvällen hängde tillbaka min jacka i garderoben när jag egentligen bestämt mig för att gå hem. En riktigt bra kväll blev det!

Ja ganska precis så kändes det igår innan jag tagit mig iväg. Men jag vann över hjärnspökena!


EN EXTRA BRA JUL

publicerat i Livet;
Det har det verkligen varit i år. Främst av allt har vi haft noll stress och det var det allra bästa. Gott om tid att umgås med alla familjer, god mat, massa musik i kyrkan, fina presenter... Pricken över i var min och mammas underbara promenad på julaftonsmorgon, alldeles vitt överallt, solen som började leta sig upp över skogen och några få minusgrader. Det satte liksom tonen för resten av dagen!

Idag tog vi sovmorgon, så skönt. Nu ska vi köra ett träningspass, göra en riktigt god brunch och sen åka iväg till Viktors mamma. Ännu en mysdag med andra ord!

Vackert julbord på Tuvabacken!