SKULLE SÅ GÄRNA VILJA...

publicerat i Livet;
Vackra Dimmans Emmylou, har drömt om denna ponny sen jag såg henne på betet hos Helena i somras. Skulle så gärna vilja ha möjlighet att köpa henne. Men jag får nog drömma vidare...
 
 
Intresserad? Här finns annonsen!
 

UTAN 4G

publicerat i Hola Folkhögskola;
Jaa utan 4G på telefonen så blir det inte så många mobilinlägg direkt.... Det har krånglat i flera dagar och jag fattar inte vad felet är? Dessutom har skolans nätverk legat nere. Men nu är jag här iallafall! Jag har haft en riktig solskensdag idag, vilket känns underbart efter gårdagens dipp. Vi började dagen i danssalen, med massor av roliga golvövningar. Sen började vi kika på koreografin till Fixer Upper, trollsången i Frost, som vi ju ska ha med på Best of Broadway! Egentligen är jag inte med på scenen då, i och med att jag har rollen som Anna, men ska se om det inte går att lösa att jag får vara med för koreografin är såå rolig haha!
 
Efter lunch jobbade vi kör, sen tog jag en härlig cykeltur och avslutade efter middagen med en dryg timme till i danssalen. Så nu ska jag krypa ner i min säng och sova supergott!
 
 
Testade detta bland annat ikväll, det var ett tag sen så det kändes lite skakigt haha!
 
 

LÖRDAGSLYCKA

publicerat i Hola Folkhögskola;
Idag ska jag ut på äventyr med Emma! Hennes ponny Anouk ska tävla och Emma frågade om jag ville hänga med, så idag blir det ponnyhoppning!! Jag är sjukt peppad och det ska bli jättehärligt att få andas hästluft och tävling!


Taggad!

Igår blev det en riktigt lugn dag, hade bara lektion från 14.10. Så jag tog sovmorgon och efter lunch fixade jag och Alex inför BOB-rep i danssalen; tejpade upp scenen, bar upp klädrack och lite sånt. Efter skolan blev det en härlig cykeltur i aprilvädret och sen tacomys med brudarna på Flottarn. Lagom mycket jobb för en fredag tycker jag!