LITE SNOPET

publicerat i Hola Folkhögskola;
Nu är alltså det vi jobbat för i tre månader slut. Så otroligt skum och.. vemodig känsla. Men samtidigt är det fantastiskt vad vi faktiskt har åstadkommit tillsammans under den tiden. Vi har gjort fyra helt fantstiska shower, varav gårdagens var helt outstanding. Jag är helt slut i både kropp och huvud, men så otroligt glad. Vi har haft så himla kul!!
 
 
Idag har vi rivit ljud, ljus, podier och logen. Imorgon ska det packas och köras tillbaka till skolan. Med på typ 14 personer så går det rätt så fort. Efter rivningen idag åkte jag, Lovisa, Anna och Linnea in till Kramfors och gick på julmarknad. Det var så mysigt! Shoppade också lite hehe.. En julklapp, en pärm till mitt Hamlet-manus och lite andra smågrejor till mig själv. Hoppsan hihi!
 
Nu ikväll har jag packat upp alla miljarder prylar och kläder jag haft på Folkets Hus under showerna, städat lite och satt upp min fina adventsljusstake + julgardinerna jag fick av mamma. Det blev så himla mysigt 
 
Altfiol-solo under Redneck Woman, (typ första gången jag spelar country tror jag!) det gick iallafall rätt bra! (Vuxenpoäng till mig, som nu faktiskt kan säga att det gick rätt bra även om allt inte var perfekt!)
 
 

MOT EN HIMMEL SOM HAR NUMMER SJU

publicerat i Hola Folkhögskola, Workout;
Gaaaaanska så taggad nu inför kvällen måste jag säga!! Shit, adrenalinet har börjat pumpa och jag känner mig så jäkla redo! Har sett till att jag är ordentligt varm med ett ordentligt träningspass tillsammans med Lovisa nu på morgonen. Jag måste verkligen få igång hela kroppen, men främst min andning, för att kunna prestera så bra som möjligt. Så ett konditionspass blev det och jag måste säga att det känns att konditionsträningen har blivit lidande pga skadan... Oh my god!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, lunch om 40 minuter och sen avfärd mot Folkets Hus! 17.30 slår vi upp dörrarna och 18.00 köööör viii!!!!
 
 

SO HOLD ON TO THE ONES WHO REALLY CARE

publicerat i Hola Folkhögskola, Workout;
Hej hopp!
 
Vad gör vi på en ledig torsdag? Går till gymmet såklart! Ett riktigt bra pass blev det, med lite tyngre vikter än tidigare. Höjt personbästa både lite här och där, alltid nice hehe!
 
Annars har jag tagit det oförskämt lugnt idag, mest suttit framför brasan i entrén och läst. Hur mysigt var inte det?! I mitt framtida hus ska det definitivt finnas en kakelugn! Ikväll planerar vi lite bakning och sen får vi se vad som händer. Jag skulle bland annat behöva börja kolla lite julklappar. Några är dock redan köpta, bland annat två som redan är på väg hihi!