LÄNGTAR EFTER ATT BAKA

publicerat i Mat/bakning;
Har spenderat kvällen i soffan, läst PT-Fias blogg och funderat på om jag skulle fixa att gå iväg själv på Ica och handla. Jag är nämligen så sugen på att baka! Tyvärr har jag fått inse mina tillfälliga begränsningar och måste vänta tills jag kan få lite assistans. Men imorgon kanske!

Måste bara testa denna "cinnamon cake roll" (kanske tills pappa och Anna kommer på onsdag?):

Tänkte även ge mig på att prova baka något mer nyttigt fika. Har varit rätt skeptisk till hela raw food-trenden, men efter att ha sett hur många spännande recept som helst på bl.a. Pinterest så måste jag nog prova! 

Pinterest är för övrigt det mest inspirerade tidsfördrivet jag vet just nu. Bakning, matlagning, kläder, träning, inredning, hår... Massor med roliga och intressanta saker som jag bara vill prova direkt!


Försöker också behärska mig och låta min kexchoklad ligga kvar där den ligger. Helgen bjöd på en hel del fikande, jag har frukt i kylen och jag är nog egentligen bara hungrig... Det är bara det att inget annat som finns hemma just nu är lika gott!!

LITE TRÄNING

publicerat i Livet;
Enda hämtmaten som faktiskt är god att värma upp dagen efter tycker jag är kinamat. Allt annat blir rätt så.. naah.. dagen efter. Jag kom nyss hem från gymmet och det var riktigt gott med mat!

Lika bra dagen efter 

Det blev som sagt ett pass på gymmet och på förmiddagen hjälpte jag Kajsa och Electra med lite markarbete på KDRF. Travbommar, galopparbete och sist av allt fick de prova byta galopp över en upphöjd bom på åttvolt. Varken Kajsa eller Ella har gjort de förr (eller jo, jag provade en gång precis i början med Ella men då förstod hon inte alls) men efter att ha provat en gång så satte dom det varje gång. Kajsa var så duktig och hjälpte Ella och Ella var superkoncentrerad och gjorde precis som Kajsa bad. Jättekul att se!

Kajsa och Ella tränar på att korta skritten över bommar på travavstånd

MY BRAIN ♥️ COFFEE

publicerat i Livet;
Trött och riktigt jäkla seg i huvudet efter att vi varit på stranden idag, som tjock gröt. Trodde aldrig jag skulle orka skräckfilmskvällen som vi planerat! Provade powernapa, vatten, middag, Cola, godis... Inget ville funka! Förrän Viktor kokade en rejäl kopp kaffe. Nu vill jag lova att jag är vaknare än nånsin!

Imorgon blir det äntligen träning med Kajsa och Electra igen, efter en lite lugnare vecka. Vi ska jobba markarbete med trav- och galoppbommar och jag är riktigt taggad. Det ska bli så riktigt att få trimma dom lite!

Kaffe är godast ur fårmuggen ♥️