OJ,OJ..!!

publicerat i Allmänt;
Nu händer det grejor! Nämnde förra veckan något om ett svar som jag fått på min mail - nu är det ännu närmare att det händer nåt spännande!! ( Detta är absolut ingen sån där grej som storbloggarna gör -"kolla in kl 20, då släpper jag bomben!" Jag älskar helt enkelt bara att hålla lite på hemlisar!) Men det kommer faktiskt (förhoppningsvis) en liten ledtråd imorgon, när jag tagit nästa steg :)

Har idag haft konserter / fasterdag hela dagen och kvällen, från åtta imorse till åtta ikväll. Kalaskul och fantastiskt att få spendera tolv timmar i sträck med sin bästa faster i hela världen ♥️

Vi hann öva ny låt:

Hugo, Alva och pappa kom på sista konserten och efteråt var det fritt fram för alla som ville att komma fram och ställa frågor, titta på instrument etc. Så Hugo och Alva tog chansen att prova sitta i orkestern :)


Och så detta roliga:
Äntligen dags att debutera med Electra! Jag längtar!:)

FREDAGSRUS

publicerat i Allmänt;
Detta känns som en otroligt bra dag! Jobb 8-14 och sen iväg till Göteborg på konferens för tävlingsarrangörer. Ska bli jättespännande! Att jag dessutom fått det svar jag väntat på, på mailen imorse gör att jag är riktigt high on life! Nu blir det dock lite mera väntan på vidare besked, men håller alla tummar att det går vägen!

Sitter på min rast nu efter att ha varit ute och lekt i nästan två timmar, rätt härligt. Slutade två även igår, så då hann jag med både det ena och det andra. Skrittade först ut på MP, så himla mysigt. Jag har saknat honom! Fixade mockning osv och åkte sen och hämtade Alva på förskolan. Gjorde middag hos pappa och hann sitta och prata en bra stund. Sen upp till mamma för att rida Cupcake, som får en guldstjärna rakt igenom. Första gången jag rider honom i mörker och det var såklart inga problem alls. Två långa, härliga galopper och superfin trav på slutet. 

Måste bara få skryta lite om hur uppmärksam han är för hjälperna. Vi travade på vägen hem, men i en liten "backe" skrittade vi en bit. Då gjorde jag halt, precis som vi tränat enligt Marcs tips: andas in, släpp ner rumpan i sadeln, "lätta" på skänkarna och andas ut långsamt. Jag behöver inte ens ta i tyglarna, så lite krävs! Strök honom på halsen när han gjort halt, då brukar han vilka börja skritta igen, men han stod bara kvar med spetsade öron. Så jag rätade upp mig, spände till sätesmusklerna och mer än så behövdes inte för att han skulle komma igång i skritt igen! Rörde inte skänkarna en millimeter! 

Att han är så otroligt lyhörd för hjälperna är faktiskt det som jag är mest stolt över så långt i vårat arbete :)

♥️