IT'S ALL BOUT THE MONEY

publicerat i Allmänt;
Återupptäckt en gammal favvolåt idag, när PP3 körde nån typ av gamla sommarplågor(?). Måste nog ta och haka ner min kära Ibanez från väggen en stund när jag kommer hem ikväll!
 
Har halva dagen kvar att jobba innan jag tar helg, men det känns helt ok då vi har mycket att göra så det är bara att ösa på. Efter jobbet blir det en stunds betande med Ripley innan det är dags att åka till KDRF och förbereda helgens hopptävlingar. Kommer jobba hela helgen, som banansvarig och tävlingsledare så det blir inte mycket ledigt. Men så kan det vara! Vi ska i alla fall göra allt vi kan för att genomföra en fantastisk tävlingshelg!
 
Senaste Lotta-kursen vi var med på

SCHEMALAGD

publicerat i
That's me! Vilken söndag haha, planerade den på riktigt in i minsta minut för att hinna med allt. Riddejt med mamma, dop och tre morsdagsfiranden.

Ridningen gick bra, Ripley var pigg och glad och det känns att jag ridit på banan flera dagar i rad, även om han var lite stark. Han trivs iallafall jättebra tillsammans med Kavatina. Han frustar och har sig mest hela tiden och verkar tycka att det är helmysigt :)

Det blev ett snabbt litet firande för mamma innan det var dags för lilla Anna Alva Alice Brännström att bli döpt i Ostviks bönhus. Det var en fin ceremoni och jag och Viktor framförde "Välkommen till jorden".

Till sist lite firande hos Viktors mormor och min farmor och farfar, innan vi äntligen fick landa i soffan framför nya säsongen av Arresterad Development!Just det, har ju glömt berätta om dressyrpasset för Marc i fredags, det kommer både bild, film och text :)

SNART HELG

publicerat i Livet;
Jag vaknade alldeles pigg imorse, trots väldigt få timmars sömn. Bestämde mig då för att "idag ska jag vara så jävla bra!" - och det är jag! Satte personligt rekord i trimning till exempel, det blev sjukt snyggt och gick skitsnabbt. Är på ett himla bra humör och är framför allt så taggad på kursen för Marc ikväll!
 
Nu har vi 1,5 timmars jobb kvar av denna vecka, sen börjar min (dressyr-)helg!