SYSSELSÄTTNING FÖR EN SJUKLING

publicerat i Shopping;

Vet ni vad jag gör när jag är uttråkad? Jag finkammar varenda nät-ridsportbutik jag kan komma på efter något speciellt som jag just då bara mååååste ha. Just nu är det en vinterjacka. Vill verkligen ha en ny snygg vinterjacka. Min klubbjacka har hängt med i otroligt många år. Har ju min snygga grå Gersemi, men den är mer en "fin-jacka", + att det bara ryms en tunn långärmad tröja under den.

Har hittat en från Kingslands vinterkollektion 2012, som jag gillar skarpt. Den är dessutom lite nedsatt i pris pga att det är förra årets modell, vilket absolut inte spelar mig någon roll. Frågan är bara - en mörkblå som går att beställa i en svensk butik eller en röd som måste beställas från England?

Nej måste fortsätta leta!

SÅ VAR VI HÄR IGEN

publicerat i Livet;

Har inte varit förkyld på nån månad (rekord, ett tag var det minst en gång i månaden!) men nu har jag åkt på det igen. Feber, på nåt vis ont i lungorna (?!) och en hemsk hosta. Så istället för att sitta insvept i regnkläder och rensa ogräs med mina finisar ligger jag i soffan, käkar jordgubbar och choklad och tittar på Sex and the City. Har gett det ännu en ny chans, som jag alltid gör när jag är sjuk. Gillar verkligen serien och har hela boxen, men det jobbiga är själva upplägget på DVD-skivorna. Det är väldigt få avsnitt på varje skiva (4-6) och de går inte att spela upp ett varann! Men nu kör vi igen :)

NÖJD!

publicerat i Livet;

Handla -check!
Diska - check!
Tvätta - check!
Laga middag - check!

Fick dessutom upp ett il och städade upp i klädkammaren, vilket verkligen behövdes! Som ett extra plus blev det även ordning på mina skor. De finaste förvarar jag alltid i sina originalkartonger, men en del hade inga kartonger och har bara drällt omkring, + att jag alltid lyckas glömma vad jag har när jag inte har dom i ordentlig ordning. Nu blev det bättre!