HOPPNING IKVÄLL

publicerat i Ripley;

Taggar hoppspec, känns som att vi är på gång nu! Bara hoppas att det inte börjar snöa mer..

Innan träningen börjar ska vi också hålla årsmöte för hopp- och dressyrsektionen. Det kommer bli en del förändringar, vilket känns både och, men hoppas på att detta blir bra!

TRÖSTSHOPPING

publicerat i Shopping;

.. Funkar även om det gäller nödvändiga saker!

Den roliga grejen jag skulle göra idag blev flyttad till senare, så jag deppade lite på vägen hem. Kom på att jag behövde svänga in på Granngården (tycker fortfarande att det heter Lantmanna!) och handla B-vitamin, gäller att passa på när jag för en gångs skull passerar under deras öppettider. Så B-vitamin fick jag med mig, + en påse nya gummisnoddar (de klassiska, usch för de nya!) + ett "fläckborttagningsmedel" för häst! Hoppas att detta funkar, jag är dödligt less på Ripleys fläckar i nyansen "kissblöt halm på vit häst"..!


DET HÄR MED LÄSNING

publicerat i Livet;

Jag älskar verkligen att läsa och önskar att jag kunde ägna obegränsat med tid åt just det. Jag kan läsa mina favoritböcker tio gånger om, bara för att jag tycker så mycket om dem och de ger mig en trygg "hemma"-känsla. Narnia hör dit. Jag har läst varje bok (det finns sju stycken) MINST tre gånger, de flesta förmodligen fler. Emma Hambergs "Brunstkalendern" finns också i "läsa-tusen-gånger-om"-kategorin. En pocketbok jag köpte på måfå på Sturup för att ha nåt att läsa på flyget hem från Skåne. Ska jag hugga nåt snabbt för att ha i handväskan att läsa så blir det alltid den.

Jag läser gärna Liza Marklunds böcker om Annika Bengtzon och har just läst ut den senaste, "Du gamla, du fria". Helt okej och fruktansvärt spännande på slutet - men det borde vara förbjudet att skriva ett sånt slut..!

Nu ska jag jobba mig vidare igenom mina bokhögar. Längtar efter att få börja läsa "Femtio nyanser av honom", som jag fick i julklapp, men bestämde att jag ska läsa färdigt lite av det jag håller på med först. Näst på tur står Jilly Coopers "Jump", sen tror jag att jag fuskar och hoppar till min julklapp..;)

Till vänster de som ska läsas ut, till höger de som väntar på att läsas: