PROVAR IGEN

publicerat i Allmänt;
Nu har jag skrivit så många inlägg på ipaden, som sen försvunnit av olika anledningar. Laptopen kan man däremot alltid lita på!

Julen är över, men än så länge tänker jag inte låta vardagen börja om. Vi har nyårsafton kvar och sen en resa till Finland att se fram emot, så i en dryg vecka till tänker jag inte ägna jobbet en enda tanke!
 
Jag har haft en jättemysig jul och faktiskt hunnit träffa alla jag ville träffa; familj, släkt och vänner. Det är det allra viktigaste. Extra plus i kanten att jag hunnit träffa Ewe, som är Oslo-bo sen ett tag tillbaka. Har fått en massa fina julklappar också, som jag är så glad för. Jag tänker inte lova att det kommer bilder, för det gör det troligtvis inte. Jag känner mig själv hehe.. Men för att nämna några saker så fick jag en ny vardagshjälm (ställbar, lättviktshjälm från Hööks, så skön!), en tavla / prydnad med en bild på mig och Ripley, skor (höga, svarta, glittriga), pengar / presentkort, bluetooth-headset till telefonen, armband, boken Fitness för ryttare och en del till. Tack allihopa ♥
 
Jag har hunnit rida MP också, två riktigt hörliga skogsturer. I söndags red vi i Kågemarken och var ute i en dryg timme. Vägen var rätt fin att rida då (det fanns ju faktiskt lite snö!) och på vägen tog vi en lång galopp på nästan en kilometer! I torsdags skrittade vi ut en timme, i mycket backar. Välbehövligt och skönt :)
 
Några veckor sen. Roligt att jämföra och se att han faktiskt biffat till sig lite nu. Och framförallt så känns det!
 
För tillfället letar jag nya stövlar. Ni vet, kolla HästNet tio gånger om dagen... Har hittat ett par assnygga, men då är frågan, funkar mörkbruna stövlar mot resten av min utrustning som mestadels består av svart och grått?

AAW!!

publicerat i Allmänt, Livet;
Hänger med gulle-Bailey, åå så mysigt! ☺️

Vill jättejättejättemycket ha en...!♥️

EFFEKTIVT SAMARBETE

publicerat i Allmänt, Livet;
Nu har vi plockat ner tråden till de övre sommarhagarna (bättre sent än aldrig!). Vi har nog en av de mest effektiva metoderna tror jag, det tar nämligen bara en timme att få ihop nästan tre kilometer (!) tråd!


Först hakar vi av all tråd runt om. Pappa drar in den, Hugo ser till att den rullas upp ordentligt och jag snurrar rullen. Sen till sommaren hängs rullen på traktorn, så får en köra och en gå bredvid och haka på tråden. Superenkelt och som sagt väldigt effektivt! Vi har också hunnit laga Pontes och Majsans hage där några isolatorer gått sönder. Känns så skönt att komma och hjälpa till nu när jag inte bor hemma, då blev det ju mer småfix varje dag.

 Nu är allt iallafall helt och Anna har lagt in en massa ny, fräsch halm i ligghallarna så nu kan det få bli jul! :)