SKAMLIGT DÅLIGA BLOGGAPPAR

publicerat i
FY så dåligt detta funkar!!

Såhär fin ska Tina iallafall vara på lördag (dock sparar jag nog på lindorna, vill ju inte att de ska bli alldeles leriga!) :SNYGGT JOBBAT!

publicerat i
Wow alltså, la en beställning hos Butik Quse i söndagskväll och idag kom paketet! Sjukt snabbt! Dessutom låg det ett kort och två chokladbitar i, jag tror minsann att jag hittat min favoritbutik :)

Det vita schabraket är mitt nya tävlingsschabrak till dressyr - visst är det fint? Det bruna schabraket har Karin beställt. Det är av märket BR och så snyggt att jag för första gången också vill ha brun utrustning haha. Den tredje saken i paketet är den lilla asken, men det är en present så det säger jag inte vad det är ;)BÄST I SJUKVÄSKAN

publicerat i Livet;

Min absoluta favoritpryl när det gäller sårvård ( tack vare Ripley så står sårvård ofta på schemat haha) är den här smarta uppfinningen. Tunt skumgummi med klister på ena sidan. Det täcker / skyddar såren som ett plåster, utan att det blir instängt som med t.ex. bomull + linda. Skumgummit släpper ju nämligen igenom luft. Satte en bit över Ripleys sår på kotan och trots detta blöta, sunkiga slaskväder så har det suttit perfekt och inte släppt igenom minsta lilla smuts. Såret har tagit ihop bättre och ser mycket finare ut och svullnaden har dessutom gått ner! Så tummen upp!

Under helgen ska vi börja trava - wiho!