SNOR, SLASK OCH SNACK

publicerat i Allmänt;
Nyss kommit hem från en sväng på stan med Sandra. Har köpt det jag behöver för Halloween och även hunnit käka räkmackor på Lilla Marie. Mys!
 
Nu ska jag hoppa i lite andra kläder och åka till stallet!
Hm vad hände med bilden..?

DAGS ATT GÖRA VINTER

publicerat i Livet;
Min andra dag som ledig (kallas väl egentligen "arbetslös", men jag väljer att se den första och eventuellt andra veckan som ren ledighet eftersom jag inte varit ledig längre än tre dagar i sträck på över sex månader) och jag har fått en del gjort! I söndags tog vi ner sommarhagen och igår och idag har jag byggt färdigt våra tre vinterhagar + mockat ur ligghallen i Ripleys hage. Vi har byggt om vinterhagarna pga att vi får hyresgäster och jag tycker att det blev riktigt bra! Nu är det ordentligt dikat, alla hagar har enhetliga, extra höga stolpar och breda vita band. Överlag mycket snyggare och mer funktionellt än tidigare!
 
Så imorgon ska dom få flytta ner till sina nya hagar. Ripley kommer få gå med Elle, eftersom bästis Nisse åkt hem till Hökmark, och Turre kommer gå tillsammans med Paulina. Tror det passar bäst, då både Ripley och Elle behöver äta mycket (eventuellt fri tillgång senare i vinter) medan Turre och Paulina behöver en strikt diet för att inte bli sjuka.
 
Påtal om sjuk så har jag åkt på förkylning IGEN. Har ställt min hoppträning imorgon då vila kändes viktigare. Skulle hur som inte ha ridit Ripley, men det hade varit roligt att få rida ridskolehäst som omväxling. Ripley får en lugn period nu. Pälssättningen tar mycket på honom och han tävlade ju i helgen, så vilar vi oss lite båda två. 
 
Fina fina fina bästa Ripley ❤
 
Har också hunnit ha besök av finaste största lillasyster ikväll. Soffhäng, godis och lite nätshopping gjorde min kväll!

SRK 27/28 OKTOBER 2012

publicerat i Ripley;
Helgen på SRK har varit riktigt bra. Ripley har skött sig så fint! Tyvärr lite seg när det kom till själva ridningen, men det får vi jobba med. Bästa killen har iallafall radat upp inte mindre än tre nollrundor av tre möjliga! I 0,95m blev det dessutom en fin fjärdeplacering!

Uppskattar verkligen att han är så lätt att ha och göra med. Går rakt in i transporten, gör sig hemmastadd direkt i sin box, har inga problem med att det kommer och går hästar hela tiden. Allt går så mycket lättare då!