DET HÄR MED ÖNSKELISTA..

publicerat i Livet;

Vartenda år är jag lika kass på att komma på vad jag önskar mig! Gäller både jul och födelsedag. Men har iallafall pusslat ihop ett litet collage med grejor som jag inte skulle tacka nej till..;)

UNEXPECTED

publicerat i Livet;

Hade ställt in mig på en kravlös träning ikväll, då jag som sagt är ganska hängig och bara inte orkade deppa ihop ifall det skulle gå dåligt. Och Ripley, fina fina Ripley, gick så bra. Är bara så varm och glad i kroppen ❤

Ni ska denna trötta tjej krypa och sova, efter att ha mumsat varma mackor och julmust med världens bästa kille!

SICK AND TIRED

publicerat i Livet;

Mår inte bra alls idag.. Frossa, huvudvärk och feberkänning. Tänkte tanken att hoppa över hoppträningen ikväll, dels för att jag kommer hem så jäkla sent men också för att jag känner att jag inte är på topp. Men eftersom det blev minusgrader igår, men vägarna knappt är snötäckta, så går det ändå inte rida här hemma. Och vila/skritt är inte att tänka på. Måste ta alla chanser jag får till ordentliga ridpass, eftersom vi inte är alls så igång inför helgens kurs som jag hade planerat.

Så jag tar mig en kaka och en vilostund på sängen och försöker ladda om inför kvällen. Det ska faktiskt bli riktigt kul. Och så ska Ripley få inviga den nya HV Polo-bröstan hihi!