I'LL BE GONE IN A DAY OR TWO

publicerat i Mat/bakning;
Hejhopp
 
Fikarast, så jag nördar lite data. Inte supersocialt, men what to do när man knappt hinner blogga annan tid?;)
 
Efter jobbet blir det snabba ryck för att brodda Nisse och göra honom klar för maratonträning på travet. Dock sitter pappa vid styrspakarna idag, då min käre lille ponny slog bakut och försökte sticka igen igår. Jag var själv ute, men som tur var hade jag betslat upp. Tackade mitt sjätte sinne (eller min lathet..?) då jag tidigare under turen tänkt flytta upp tömmen eftersom det kändes lite skarpt. Tror Nisse gjorde sin första slidestop..
 
Ripley vilade igår och har tänkt att vi ska jogga en liten stund ikväll. Har för övrigt hittade både någon hopp- och dressyrtävling som jag är såå sugen på att åka på!
 
 
Förövrigt mest klockrena rubriken på länge - om två dagar har vi lägenheten!!

FOLLOW YOUR PASSION

publicerat i Livet;

Det kan inte alltid gå lätt, ibland känns det rent ut sagt åt helvete. Behöver jag ens säga att det är där jag är nu? Som vanligt känns det större och värre än det är, men rädsla är nog en av de värsta känslorna.

FÖRRESTEN!

publicerat i Livet;

Nyss sett Batman - the dark knight rises på bio med Viktor och Tobbe. Oh My vilken film...! Tidig morgon imorgon, men jag kommer nog inte kunna sova på ett tag! Min tidiga morgon beror förresten på en häst-date med mami, vi ska ut och rida! Hon rider Ripley och jag Nisse, det blir mys!