TILLSAMMANS MED DIG ÄR JAG MER ÄN MIG

publicerat i Livet;
Hejhopp
Kom hem från jobbet för nån timme sen, fick vicka på fritids i Ersmark idag. Så mysigt! Middagen är intagen och jag chillar på sängen i min onepiece. Laddar för att switcha till stallkläder och motionera Nisse. Antingen blir det kondition i maratonvagnen, eller så rider vi en sväng och busgalopperar. Den som lever får se!


Hårig powniie


SHE'S GOT A LOT OF PRETTY, PRETTY BOYS THAT SHE CALLS FRIENDS

publicerat i Livet;
Godkväll,

Tänkte bara berätta att jag lever och andas, även om det verkat dött här ett tag. Bloggen har prioriterats ner litegrann. Men här kommer en snabb update:

* Började skolas in på mitt nya jobb i onsdags, imorgon börjar jag jobba på riktigt! Har dock lite inskolning kvar, men jag trivs väldigt bra på hemtjänsten i Fällfors. Underbara jobbarkompisar
* Kört av vägen...
* Fick hjälp i torsdags av min käre far att tömköra lillkorven, a.k.a. NisseMan, behövde hjälp för att komma vidare. Det blev lite strid, men sen en otrolig skillnad i arbetet. Blir spännande att prova själv nästa vecka!
* Kalaskul (bostavligen) födelsedagsfest igår för min kära vän Hanna! Träffade mååånga gamla&kära, men även nya&roliga, människor. Spelade några låtar med Viktor, dansade som en galning och hade det allmänt toppenbra!

Imorgon kör vi tight schema: 
* 7-12 i Fällfors (=åker hemifrån 6.15 för att slippa köra med gaspedalen halvvägs genom golvet, vilket redan har hunnit hända några gånger..)
* Hemma cirka 12.40, promenerar Nisse och fixar stallet
* Åker 14.30 mot stan
* 15-21 hos R

Skulle egentligen förmodligen få inskolning imorgon eftermiddag, men då jobbet hos R ger fler timmar så valde jag det. Kan dessutom vara kul att komma dit, har inte jobbat där på ett tag. Kändes ju för övrigt bra att få veta 23.15 via omvägar att vi har personalmöte imorgon och chefen glömt säga till..?

Nu får ni ta och sova så gott kära läsare, det ska jag iallafall göra. Nu taggar vi för en ny vecka med mycket roligt inplanerat!

Puss från NisseMisseMan!

WHERE HAVE ALL THE GOOD MEN GONE AND WHERE ARE ALL THE GODS?

publicerat i Livet;
Well, here he is


Annars då? Dagen kortfattat:
* Härlig morgonpromenad med Nisse. Min lilla solstråle!
* Jobbintervju som gick mer än bra; inskolning imorgon!
* Tripp till farmor&farfar för att hämta ett kvitto och en påse bullar
* Vidare till Jysk för att byta ett par madrasser+en bäddmadrass
* Rep med bästa SUS
* Bjuden på Dallas av Viktor för att fira våra 16 månader och mitt nya jobb!

Nu: Scrubs-mys

PussHej