EFFEKTIVT VAR ORDET!

publicerat i Ripley;

>Stalljour
>Hoppkurs (som åskådare och hinderbyggare)
>Ripley
>Powernap
>Handla
>Städa
>Filmmys
>Löprunda + styrka
>Dusch

Man får fruktansvärt mycket gjort de dagar man har stalljour! Jag kunde iallafall inte vara mer nöjd, nyduschad och helt slut i kroppen i en blänkande fin lägenhet med mysViktor :)

På Ripley-fronten är det lugnt nu några dagar. Hade ju tänkt hela hösten att han skulle få en ordentlig vintervila, men eftersom vi haft så mycket roligt att pyssla med (kurser etc) och har igen om tre veckor, så har det helt enkelt inte hunnits med eller passat. Dock har jag känt väldigt tydligt senaste veckan att han verkligen behöver det. Så det får bli en lugn vecka med skritt varannan dag så länge, så får han ladda om.

Tänkte börja jogga igång honom igen på torsdag och åka in och markarbeta till helgen. De tappar ju knappt nånting på en ynka vecka, men börjar ändå med något lite lättare pass än vanligt ut i skogen torsdag och fredag för att känna av.

Tills dess ska jag nog leta mig in på Hippson och hitta några roliga markarbetsövningar!

KM:en gick bra förresten ;)

*suck*

publicerat i Shopping;

Favoritmärket, helt klart. Ångrar mig fortfarande att jag inte köpte västen när jag hittade den i Falsterbo i somras...! Kanske nån av dessa tre får komma hem till mig i utbyte mot julklappspengarna från morfar..?

OFF AGAIN

publicerat i Workout;

Mellanlandat hemma för att byta kläder, nu åker jag till gymmet och inviger min nya, megasnygga sportbh!