I LOVE IT

publicerat i Utrustning;

Hittade världens bästa app: Pic Collage! Den är helt gratis och superlätt att använda. Här har ni min första skapelse och då alltså det jag funderar på att klicka hem:

JAG OCH MIN PADDA

publicerat i Utrustning;

... Är inte riktigt alltid överens. Det tar tid att lära sig hur Apple är " uppbyggt " och jag tycker ofta att det saknas knappar. Men det finns väl en mening med detta upplägget också antar jag! Just nu sitter jag och letar en app så jag kan göra ett snyggt collage av en del grejor som jag planerar att beställa hem. En massa nödvändiga hästprylar, såsom regntäcke, fårskinnspad, inspänningstyglar m.m. Tänkte faktiskt premiärbeställa från Horze.se, främst för att regntäcket jag hittade där bara var SÅ snyggt! Helt i mina färger, så att säga;) Dock fanns det även ett snyggt vinrött på Hööks, med exakt samma "specifikationer" och cirka tvåhundra kronor billigare. Ripley skulle bli galet snygg i mörkt vinrött.. Hm...

ME FOR YOU, YOU FOR ME

publicerat i Hästrelaterat;
Godmorgon

Nu är bloggen på g igen! Blir förmodligen inga jättelånga inlägg, men nåt litet varje dag ska det bli. Har värsta motivationen och känner mest bara för att sitta och skriva en massa långa inlägg. Om utrustning till exempel, vad jag använder osv, eller det jag utlovade för några månader om hästar genom åren. Har planerat en lugn hemmakväll ikväll, så då kanske det blir lite intressanta inlägg.
 
Nåt speciellt ni skulle vilja läsa om/veta? Har iallfall en grej jag lovat Karin; bild på min nya hjälm!
 
Ikväll kommer förresten Pia och ska kolla på Ripleys sadlar. Är lite lur på att allt inte är riktigt ok, så jag är himla glad att Pia vill komma och hjälpa mig! Efter det blir det en skritt-tur barbacka på Ripley och jag planerar att prova ta Nissemannen som handhäst. har gjort tävrtom tidigare, då Viktor ridit Ripley och jag haft honom i grimskaft samtidigt som jag ridit Nisse. Så det blir nog bra!
 


Har för övrigt en stadig träningsvärk efter gårdagens hoppträning...;)