SATURDAY.. WAIT!

publicerat i Hästrelaterat;
Vilken bra dag detta blev! Efter hoppträningen åkte jag, mamma och Kajsa iväg mot Svarttjärn, för att hälsa på Karin och hennes hästar. Ett snabbt stopp på Rusta först, där jag hittade en resväska! Äntligen!

Anyway. Anledningen till resan var främst att spana in Karins senaste tillskott: Grånosa Kry

Sötnos!

Även Järn uppmärksamhet och en stund i ljuset från fotoblixtarna:


Och såklart även Windy:

Trevligt att kika in hos Karin och kul att träffa hennes fina hästar!

Nu har jag städat mitt rum, duschat, köpt glass, laddat med film.. och är helt ensam.  Sällskap, nån? Jag finns på Jörnsv. 30!

SAM

publicerat i Hästrelaterat;
Idag när vi hade hoppat färdigt bad Jennifer mig sitta upp på hennes ponny Sam. Anledningen är att han visst varit otrygg och tveksam till nya ryttare förut som jag förstått det. Så nu har han fått gå med nån annan sådär ibland, för att se så att det funkar. (Om jag uppfattat det rätt?)

Att hoppa från stora Ripley till lilla Sam var en ganska ordentlig omställning! Jag har aldrig förut tyckt att Sam sett liten ut, han är väl rätt kort och kompakt men som sagt, inte liten. Men ärligt talat kändes hans hals otroligt kort, jämfört med Ripley!

När jag satte mig upp på Sam kändes lite som att sätta sig upp på ett krutpaket! Kändes inte det minsta trött trots hoppningen utan han var pigg och alert. Han var känslig och uppmärksam för hjälperna - gillas! Det kändes också som att han accepterade mig rätt bra, tog ett fint stöd och verkade rätt nöjd. Och han har supermysig galopp!

Min uppfattning av Sam är att han är en positiv, arbetsglad ponny, som behöver en trygg ryttare som han litar på till 100%. Jag tror att det är därför som han och Jennifer passar så bra ihop!
Foto: Kajsa


Edit: Lånade denna bild på mig och Sam från Jennifers blogg:


Tjusig kille det dära!