TOMTEN, JAG VILL HA EN RIKTIG JUL

publicerat i Livet;
Godkväll :)

Är hos Viktor nu, slappar i soffan efter att ha blivit bjudna på middag hos Viktors mormor. Det var trevligt och väldigt gott med mat!

Har nyss pysslat färdigt med mitt första verk i Photoshop och är rätt nöjd! Tack Viktor för all hjälp♥ Här har ni resultatet; en liten önskelista!


1. Självklart högst på listan
2. Så underbar! Vill verkligen ha den! Piece of Norway, 1350;-
3. Himla fin och så ser den väldigt skön ut. Kingsland, 429;-
4. Swarowski-pannband med mörkgrå stenar. Finns här för 489;- (minst 900;- i butik)
5. Kalasfina och sköna! Från Tiamo. Scorett, 499;-

Snälla tomten..?:)

OH SAY, CAN YOU SEE MY EYES? IF YOU CAN, THEN MY HAIR'S TOO SHORT

publicerat i Livet;
Godermorgon! (förmiddag? mitt-på-dagen? vad-som-helst?)

För att kommentera rubriken (Hair i mitt♥), så fick jag min klippning igår. Bättre sent än aldrig kom vi oss iväg till Tuvabacken 15, efter ett stopp på Ica Kåge. Har man pantat burkar för 14:- så måste man ju använda pengarna, right? Och självklart blev det... Jaa, vad handlade jag för mina 14 riksdaler?;)

Fick håret toppat av världens bästa faster, sen blev det fika och mys i soffan. Då lillstugan (med tillhörande dubbelsäng) stod tom, så tog vi ett snabbt beslut att stanna på Tuvan över natten. Alltid lika mysigt att vara där.

Idag händer det lite olika grejor. Fixat ett ärende på morgonen, och snart bär det av till mammas jobb för att skriva ut Viktors CV, och sen springa iväg med det. Tänkte även kolla lite julklappar. Har kvar några stycken:
* Pappa - ??
* Kjell - Hm, funderar fortfarande..
* Anna - Har kanske en idé
* Kajsa - Hoppas det blir som jag vill!
* Hans - Behöver lite assistans här!
* Hence - Samma som föregående
Och sist men inte minst Viktor! Viktigaste julklappen ju, här gäller det att fundera ordentligt så jag kanske lyckas nå hans nivå av skicklighet i att köpa presenter..!


Fick ju dessa Rock by Sweden-örhängen i julklapp förra året.. :]
+ ett par skitsnygga gitarrörhängen!
Ikväll blir det rep med SUS, precis som alla tisdagar, fast ikväll laddar vi för adventskonsert på Anderstorp! Sen ikväll blir det lite pyssel med NisseMisse.

Ha en jättebra dag!

PussHej