LET ME LAY DOWN BESIDE YOU

publicerat i Livet;
Annie's song har rullat runt i bakhuvudet på lagom svag volym några dagar nu, kan inte låta bli att älska den.

Ligger här och chillar Family Guy, i väntan på en jobbande Viccan och ett svalare väder. Det blir ridtur med grabbarna bus ikväll, ska bli kul! Efter gårdagens tur med Abbe kommer jag undvika att rida före kl 20 till och med oktober. Han tyckte inte om brämsen och visade det tydligt. Blåst+bräms+pigg häst+traktorer+barbacka = nääästan mark-känning för min del. Så vi får se hur det blir idag, han lär vara pigg iallafall!

De senaste dagarna på jobber har varit.. varma.. Känns bra när man måste hänga ut tröjjan i solen så fort man får rast, så den ska hinna torka tills man ska börja jobba igen..?  Men jag klagar inte, jag gillar att bli brun! Imorgon får vi dessutom en praktikant, Kajsa ska hänga med mig på jobbet. Blir nice:)

Borde typ powernapa lite nu, så jag orkar kvällen.

PussHej

MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU

publicerat i Livet;
Kan säga att dagar som dessa älskar jag att mitt jobb är ett utomhusjobb! Man blir rätt så brun hehe.

Abbe vilar idag, tror att det passar bra. Imorgon får vi se om det blir ridning, enligt rykten ska det bli 30 grader varmt?! Det blir iallafall hur som helst ridning efter att jag sprungit terrängen. Den börjar halv sju, så då borde det ha hunnit bli lite svalare. Annars tror jag inte att nån extra vilodag skadar, snarare tvärtom.

Ikväll hänger jag med några saknade vänner och preimärkäkar Bergsby-glass för i år!


Länge sen på ett sätt, fast ändå inte..?

PussHej