YOU FILL UP MY SENSES LIKE A NIGHT IN A FOREST, LIKE THE MOUNTAINS IN SPRINGTIME, LIKE A WALK IN THE RAIN

publicerat i Livet;


Tio fantastiska månader igår
Du är mitt allt!♥Igår och i förrgår firades också min nittonde födelsedag med familj, släkt, tårta och presenter. Fått en hel del "flytta hemifrån-grejer", pengar, presentkort på Bibo m.m. Tänkte försöka komma ihåg att fota, så kanske det kommer lite bilder! Igår kväll blev jag bjuden på middag av Viktor, (väärldens godaste tacopaj!) sen blev det promenad till Bänken, trädklättring och film. Fick dessutom en kazoo och en jättefin klocka, en röd JetSet Addiction. Vilken kille!:)♥

Idag vattnar vi allt vad vi kan här på kyrkan. Har passat på att ringa lite samtal och så där, och det känns som att jag faktiskt börjar ana suddiga konturer på planerna för hösten..:)

Ikväll blir det rep med bandet, sen motionering av Abbe och Rosa!

PussHej

ÅH, NÅT STORT PÅ GÅNG

publicerat i Livet;

För det första tänkte jag kommetnera rubriken, och säga att jag er heelt kär i Veronica Maggios musik! Speciellt Välkommen in, så himla skön låt!

Såhär ser en del av mitt horoskop ut idag, enligt afrodite.nu:

Kräftan

den 8 juli

 

VARDAG:

Det kommer att öppna sig en möjlighet för dig idag, men var försiktig så du inte tar den om priset är för högt.


Som vanligt med horoskop, så tolkar jag det efter hur det passar mig. Och detta passar mycket bra...!;) Mer än så säger jag inte nu!

PussHej

TELL YOUR REASONS, SAY IT'S NOT HER FAULT

publicerat i Livet;
Goddagens!

Lunchrast på jobbet så jag passar på att blogga lite. Har spenderat hela helgen med Viktor, med ett avbrott på några timmar för att sjunga på Daniel & Madeleines bröllop. Sjungadet/spelandet gick bra, även om det var fruktansvärt kallt med utomhusbröllop. Kan ju också säga att brudparet var galet fina! Det var skönt med en annars helt fri helg, så vi har bara chillat allt vad vi kunde. Så nu är batterierna fulladdade:)

Abbe fortsätter på sin fina, spikraka utvecklingskurva rakt uppåt och går så himla bra! Igår var vi på upptäcktsfärd och red bland annat på crossbanan. Kul tyckte vi båda två! Det blev även en tur ut i nästan okänd skog, där pojken fick lyfta ordentligt på tassarna. Fina, underbara häst:)♥Annars så rullar allt på. Hade jobbat en tredjedel av mina nio veckor i fredags, nästa onsdag efter lunch har jag jobbat hälften. Gaalet säger jag bara. Satt fint med första lönen, men det börjar vara dags att hitta på vad man ska göra sen. Drömmarna finns ju iallafall..!