ABBE 30-01-11

publicerat i Diablo;
Vilken drömhäst jag har hittat, jag kan inte riktigt fatta det.

# Igår tog vi hem Abbe till Kusmark och släppte ihop honom med våra andra grabbar, och det gick alldeles smärtfritt! Lite skrik och bakutsparkar, sen käkade dom lugnt ur samma hösilagebal.

# Idag red jag ut själv här hemma och det gick så bra. Han tittade rätt mycket såklart, på brevlådor, soptunnor och annat. Men brydde sig inte ett dugg om bilarna. Vi fick dessutom sällskap en bit av Angelina och hennes Bella. Det tyckte vi var trevligt:) Det blev en skritt-tur på kanske 40 minuter. Ville att han 1) skulle få röra på sig efter den hårda träningen igår och 2) skulle ridas ut i dagsljus från början, då han inte är så van än.

# Till sist har vi lasttränat den lille busen, med bra resultat till slut. Han fick gå på två gånger, då han hade lite väl bråttom ut första gången. Andra gången väntade han så fint tills jag bad honom backa. Det gick även fortare att få in honom andra gången, så jämfört med första gången, när vi lastade honom i Nordmaling, så är det stor skillnad. Så nu blir det att träna lite varje dag, så tror jag att det kommer ge med sig rätt fort. Han är ju uppenbart inte rädd, utan behöver bara vänja sig vid att åka.

Imorgon får han vila, möjligtvis att vi lasttränar. På tisdag ska jag rida ut har jag tänkt, ett lätt motionspass bara, och på onsdag hopptränar vi som vanligt.

Efter ridningen idag försökte jag fota honom. Såhär bra gick det:

Och det här var den bästa bilden..! Vi får träna vidare på att fota..;)

EVERY DAY I LOVE YOU MORE AND MORE

publicerat i Livet;
Dagens humör : Glaad
Dagens saknad : Min lilla Leppe..
Dagens musik : En låt från en Anime-serie som Sandra visat mig, älska symfoniorkester!
Dagens mat : K-Special+fil+russin
Dagens dryck : WaterR
Dagens klädsel : Nu:Nike DryFit träningsbrallor, vitt träningslinne jag hittade i garderoben (sånt gillas)+Falsterbo-tröjan
Dagens bok: Hästhållning i Praktiken (måste läsa mera!)
Dagens kommentar : Från igår, but still: "Vars är utgången?!;O"
Dagens roliga : Min morgon med Viktor+ridturen med Abbe+träningen
Dagens plus : Abbe skötte sig så fint när vi red ut!
Dagens minus : Min frilla..! 
Dagens frisyr : Inga kommentarer..
Dagens göra : Stalljour på KDRF->Hem och mysa med Viktor->Skjutsa hem Viktor->Rida Abbe->Fysträning på KDRF+ta in hästarna->Födelsedagsfirande->Last-träna Abbe->Plugga->Sooovaaa...
Dagens person :
Dagens låt: Come what may-Ewan McGregor, Moulin Rouge
Dagens bild: 

Google