I'D SING FOR YOU AND THAT WOULD BE OKAY

publicerat i Livet;
Natt-blogging nu igen. Blir bra ibland och dåligt ibland. Just nu kommer det bli.. Bra, hoppas jag, med inslag av flummiga funderingar, konstruktiv självkritik och planer för det som ska bli resten av mitt liv.

FunderarN, då som nu. Här var det dock enklare saker.
Falsterbostranden, sommaren 2010


Det bra:

* Stalldörrarna är svartmålade, iallafall första varvet på de södra dörrarna!
* Dressyrlektionen för Kajsa&Rosa gick jättebra, dom var så duktiga
* Abbe skötte sig överlag bra på hoppspecialen, några fina språng (och galoppfattningar!) blev det allt
* Från och med nästa helg har jag tävlingar inbokade fem helger i rad (inte bara Abbe, utan även Rosa)

Det flummiga:

Hur ska jag göra? Hur ska jag tänka? Borde jag? Borde jag inte? Det finns många hästar i hagen, så det kommer alltid komma fler. Men tänk om detta är drömhästen? Tänk om vi verkligen kan bli BRA? Men hur skulle det gå till, jag som uppenbarligen är för kräsen för mitt eget bästa angående jobb, och därmed inte tjänar några pengar just nu. Eller tänk om jag är begränsningen, att han behöver en bättre ryttare för att få använda hela sin kapacitet? Tänk vad ont det skulle göra att se honom med en annan ryttare...

Konstruktiv självkritik:

Hm här vet jag inte egentligen vad jag tänkte skriva. Möjligtvis en påminnelse till mig själv:
* Vrida om skänklar
* Rida varenda hoppbana som om det vore terränghoppningen i våras
* Påminna mig själv så ofta som möjligt att rida hela tiden, inte bara åka

Planer för det som blir resten av livet:

Här har jag inget konkret att skriva. Jag har drömmar. Jag har fakta. Jag har krav. Jag har förhoppningar. För nutiden och för framtiden. Det är bara väldigt spretigt, det finns så mycket jag vill göra. Drömmarna om framtiden tar form så sakta, så det är jag inte speciellt orolig för. Det är nuet, vad jag ska göra imorgon, vad som händer om en vecka, vart jag befinner mig om en månad som rör sig mest i mitt huvud. Här - där? Nu - sen? Si - så?

Imorgon ringer jag på ett jobb iallafall. Tackade nej till Skåne-jobbet, för många dåliga vibbar. Trist, men då har jag iallafall börjat någonstans.

För övrigt så målar jag nog färdigt stalldörrarna imorgon, om vädret tillåter. När det är klart/medan det torkar/om det ändå regnar så börjar jag röja i det som ska bli sadelkammare. Var ut med pappa nu ikväll och bestämde lite hur vi ska ha det därute, och det kommer bli så bra! Så det får bli mitt obetalda heltidsjobb tills vidare.

Det var iallafall jättekul att träffa en massa stalltjejer ikväll, det slår aldrig fel

Nu halvkollar jag på MTV, håller ett öga på Facebook, längtar lite efter min Viktor och googlar som vanligt "hästskötare". Tror jag avslutar även denna kväll med några avsnitt Vänner:)


"Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt"♥

Sov gott världen!

PussHej

YOU CAN'T SEE TEARS IN THE RAIN

publicerat i Livet;
Både Abbe och Rosa har gått superfint idag. Abbe fick ett dressyrpass på KDRF, och Rosa ett dressyrpass med Kajsa på Kusmarksbanan. Vilka stjärnor, alla tre!

Annars har det inte hänt mycket. Jobbade några timmar på KDRF imorse, det var så mysigt. Har verkligen saknat att vara där och jag hade till och med saknat att mocka! Efter en lång, händelselös och inte jätte-uppåt kväll landade jag i sängen för en timme sen och klickade igång Vänner. Varma mackor+oboy blev mitt sällskap. Kan inte riktigt avgöra om medicinen har verkat än, men jag menar, hur kan man inte bli gladare av några avsnitt Vänner? Om inte annat så är ju natten lång och jag är ledig..

Sov gott!

A REAL RICH BITCH

publicerat i Livet;
Justja, kanske borde visa vad jag shoppade i Skåne? Egentligen det jag behövde allra minst (efter schabrak och träns) och långt ifrån vad jag hade planerat att shoppa. Men nöden har ingen lag, jag behövde ett par ridbrallor till provridningen, och resten kunde jag inte låta bli!Ridbyxa Crown 449:-  >Skönaste ridbyxorna jag har för övrigt!
Ridstrumpor Classic 65:-
Piké HV Polo 579:-  >Superskön även denna!

Lite dålig färg på fotot, pikétröjan är något blåare i verkligheten. Jag är iallafall jättenöjd. Allt är köpt på Hööks.

Är dessutom galet shoppingsugen just nu...! Då vi inte hann med nån shopping inne i Malmö som vi tänkt, så planerar vi en shoppingtur till typ Umeå. Men måste komma ihåg att spara också, man vet aldrig när man behöver några tusen..

Nu ska jag iallafall sova, det blir en tidig morgon imorgon. Ska hoppa in och jobba några timmar på KDRF, då både Anna och Vickan är på borta. Blir kul, har verkligen saknat det. Abbe får också åka med som sagt. Efter det hämtar jag KajsaMajsa på skolan och så blir det ett ridpass på Rosa! Jag tror att hon planerar dressyr på banan..;)

Anyway, godnatt världen!

PussHej