ABBE 30-04-11

publicerat i Diablo;
Programridning idag på KDRF, vi red Dressyrryttartest I:2. Abbe var rätt så spänd från början, men vi fick rida programmet en andra gång så då slappnade han av bättre.


Precis efter avslutat program
Foto: Yvonne Stenman

Mycket nöjd med dagen, Abbes debut på dressyrbanan var helt godkänd! Imorgon är planen att åka till Piteå och hoppträna för Marie Wiklund, får se om jag får med mig någon medhjälpare bara. Frivillig sökes..;)

TILL KATARINA!

publicerat i Diablo;
Här kommer lite bilder!Det blev inte så många språng, men här hoppar vi iallafall bana för första gången!
Foto: Amanda Enqvist

Dressyrträning för Ida Hellström i måndags:

Alla kan inte vara perfekta; rider lätt på bilderna därför blir det lite knasigt ibland! Men tur att lillebror är fin iallafall:)
Foto: MammaDO WHAT MAGIC MAN DOES, NOT WHAT MAGIC MAN SAYS

publicerat i Livet;
Goddagens!

Sitter på skolan nu och väntar på bussen, tog mig friheten att göra kort dag idag! Projektarbete hela dagen, så jag gör en del hemma istället. Lite bråttom hem idag, för ikväll ska jag rida Saras ponny i hoppspecialen! Det ska bli så himla kul:)

Abbe får ta en lugn joggingtur idag tänkte jag. Han har ju varit lite ansträngd i frambenen fram tills i måndags, vilket antagligen berodde på en kombination av växtperiod, lerig hage och lite långskodd. Som tur var så hade Stig tid att sko honom i måndags, och igårkväll var han alldeles torr och fin i benen! Känns jätteskönt, jag hann bli lite orolig. Men av den anledning ska han alltså inte hoppa ikväll.

Vi sparar veckans hoppning tills på söndag, då vi åker till Näsviks Gård utanför Piteå och tränar för Marie Wiklund. Det är där jag hoppar Farmarpojken, och på söndag skulle det finnas plats för lillebror i andra gruppen så då får han hänka när jag ändå ska dit. Ska bli jättekul att höra vad Marie tycker om Abbe!:)


Lillebror:)<3


Nu: mot civilisationen!