A FEELING SO STRONG

publicerat i Allmänt;
NU: Duscha->Hitta nå kläder->Ta med mig några av de nybakta lussebullarna->Få skjuts av världens bästa mamma till världens bästa Viktor;]

Puss!

LILLE HÄST, LILLE HÄST, VILKA SKUTT DU TAR

publicerat i Allmänt;
Hallåj:)

Lite snabb rapport om helgen:

Jag och Viktor åkte upp till Vekå och Olof i fredags. Där blev vi bjudna på en supergod middag. Lite panik uppstod när Vekå insåg att hon inte kunde hitta Farmarpojkens pass nånstans, men tack vare snälla människor löste det sig för stunden. Passet blev dock aldrig upphittat... Vi avslutade kvällen med en stund i Olofs hemmabyggda bastu, helt underbart! Vi fick sova i sovstugan på gården, riktigt mysigt:)

Lördag morgon blev det uppstigning och sen avfärd mot Luleå vid sex. Lite strul i sekretariatet, men annars flöt allt jättebra. Jag och Farmarpojken nollade 0,90:n, vilket gav en blågul rosett och en presentkort hos AB Nian Hästsport. Enda felfria unghästekipaget:)

I 1m var pojken lite nonchig mot min hjälper. Han tyckte att han kunde få bestämma själv hur vi skulle göra, så det blev ganska många knasiga språng. Men det blev bara 4 fel, en rivning, så jag är ändå nöjd!


Jag och Farmarpojken på hingstvisningen i Vännäs i våras:)

Kvällen blev SUS-konsert på ATorp-> Lyssna på Andreas&Viktor på DreamHack-> Till Viktor:)

Nu ska jag och Kajsa baka lussebullar! Fick värsta jul-längtan idag när vi hade US-möte och planerade julpyssel-kvällen...:)

Ha det bäst!

PussHej

JAG KAN INTE ENS GÅ UTAN DIN LUFT I MINA LUNGOR

publicerat i Allmänt;
Hejhopp:)

Sitter min vana trogen på Tuvan och chillar. Jag och Gunilla har repat lite för en begravning vi har om två veckor. Det verkar bli Autumn Leaves och Gabriellas sång. Känns bra!

Om en liten stund drar jag iväg in till stan och möter Viktor, sen åker vi mot Piteå. Vi sover hos Vekå och Olof ikväll, och imorgon bär det av mot Luleå Ridklubb. Jag är galet taggad!

Konsrten igår på A-Torp gick bra, det mesta satt där det skulle. Avslutade kvällen med mys hos Viktor:)


Peace out!