LET THE SUNSHINE, LET THE SUNSHINE IN, THE SUNSHINE IN

publicerat i Allmänt;
Gud så härligt det är ute nu! Slutade redan till lunch idag, så jag och Carro tog tolvbussen. Sara stannade i Burträsk för uppkörning, och den lilla kråkan har klarat körkortet!! GRATTIS!!


<Sara & jag> i Villvattnet i somras. Det regnade, kan man lugnt säga!
Foto: Jag

Nu blir det att byta om till ridkläder och gå ut i stallet. Ska packa Allans grejor för ikväll och göra honom klar för avfärd mot KDRF.

Ha en underbar kväll!

PussHej

IT WOULD MADE MY DAY

publicerat i Allmänt;
Godmorgon!

Sitter i Skogen nu och har äntligen avslutat ekologi-arbetet om Mustanger. Rätt intressant ändå, men jobbigt när man inte hittar svar på vissa frågor. Har också ritat en fin näringsväv, så nu är det bara att lämna in!
Kvar att göra innan jag är helt ikapp min klass:
* Teoretiskt orienteringsprov
* Ergonomiuppgift

Om jag skriver bra på orienteringen så får jag MVG i Idrott A! Nu är det bara att plugga.

I förrgår bokade jag biljetterna inför Stockholmsresan nästa vecka. Har kanske inte skrivit om det här? Jag har iallafall blivit antagen till Svenska Ridsportförbundets / Centrala Ungdomssektionens Mentorsprojekt! Galet! Vi starta med en Kick-Off helg i Stockholm nästa helg, så jag åker ner fredag kväll. Ska bli så kul!

Nu är frågan vad jag ska göra med resten av tiden på skolan. Kan hända att jag får sluta eftersom jag förmodligen inte kommer kunna vara här på Öppet Hus-dagen, som ska planeras i eftermiddag. Men nu snackar Tage om att flytta det till den 22 maj, vilket inte blir så bra. Då har ju jag planerat tävling i Umeå! Men vi får se vad som händer.


Brallzoor<3


Nu blir det att ta rast, och sen käka lunch!

PussHej 

IT STARTED OUT AS A FEELING, WHICH THEN GREW INTO A HOPE

publicerat i Allmänt;
Godkväll!

Igår blev det ett kvällspass på KDRF för mig och Allan, och även Hanna och Elle. Började med mycket tempoväxlingar i alla tre gångarter, och han kändes jättemjuk och fin! Skrittade och travade även bommar på böjt spår för att få honom lite kvick i benen. Provade sen rida bommarna i galopp, men jag och pappa var inte säkra på avstånden så det blev inget bra.

Hoppade istället en linje med hjälp av Jennia Grönlund tillsammans med Evve och Alex, som kom dit just efter oss. Den bestod av bom -15m- bom -15m- bom. Den gick ut på att reglera galoppen och rida på antingen fyra kortare språng eller tre ordentliga. Efter några vändor la Jennie upp alla bommar på ca 50 cm, och då tog Allan i bättre. Till sist flyttade hon ihop det mittersta och sista hindret till ett stigsprång, så man red räcke -tre galoppsprång- stigsprång. Kändes så bra! Allan var superfin:)

Idag fick han vila, eftersom vi hade möte med Körsektionen och jag har lite övande inför nästa helgs sånguppdrag att göra. Har nyss varit ut till honom och myst lite. Smörjde hans ben och gav honom kraftfodret. Han var faktiskt helt cool med att vara inne själv idag, nästan inget trampande!


Finaste<3
Foto: Andreas


Nu ska jag öva lite, sen sova!
Imorgon:
* Skola -> Kanske sluta tidigt?
* Hem, ev. gymmet om jag slutar tidigt
* Ta med mig BusBrallAllan till KDRF
* Ha US-möte
* Hoppträning

Sov gott världen!

PussHej