LOVE BITES, LOVE BLEEDS

publicerat i Allmänt;
Godkväll

Har fått skritta Allan idag! Det blev en barbackatur in till Kusmark på ca 30 minuter. Han var superpigg idag, bara studsade fram och taktade typ halva vägen. Buspojken! Svullnaden har börjat se mycket bättre ut, och idag när jag hade risit hade den dessutom gått ner lite till. Känns bra:)

Skulle få alla bilder + filmer av Ewe nu ikväll, men pga segt internet så fick jag bara de fyra första. Hoppas att hon kan lägga dom på ett USB istället. Här kommer ett smakprov:


Stjärnan<3
Han gillade mina vantar btw:]
Foto:
Evelina Johansson

Nu är det sovadags. Har Privatekonomi hela kommande veckan också, så det gäller att vara pigg och på topp. Jag ska redovisa en del på tisdag, eftersom jag inte kommer vara på skolan på onsdag när vi egentligen har redovisning. Då har jag konsert med SUS på ATorp. Men det blir säkert bra. Har två prov sopm jag måste börja plugg till också; torsdag: longering+löshoppning och nästa tisdag: "slutprov" i idrott. Dags att dra igång med det kanske.

Just det, kan ju också berätta att mötet med Hopp-& Dressyrsektionen gick rätt bra faktiskt, vi har valt ny styrelse nu. Där sitter Carro som ordförande, jag, Angelica och SaraB som "hoppgrupp" och mamma, Hanna & AnetteÖ som "dressyrgrupp". Självklart hann det bli lite snack om annat, men tyckte ändå att det blev rätt effektivt. Vi höll bara på en timme, och hann med mycket på den tiden. Det blir bland annat en ordentlig inventering av hindermaterialet, både träning och tävling, för att se vad som behöver köpas in. Fler plaststöd till träning var på förslag, och även fler trästöd till tävling. Vi har ju lite för få stöd för att det ska räcka till. När vi hade regional förra året så fick vi låna in från SRK. Så lite inköp blir det nog, och lite uppfräschning av bommar och sånt.

Åh nu har min underbara lillasyster bakat brownies. Inte illa alltså!<3

Sov så gott världen!

PussHej

WE'RE STANDIN' TALL AIN'T NEVER A DOUBT

publicerat i Allmänt;
Hallåhallå

Blev en riktigt nice kväll/natt i Bureå med massa trevliga människor. Vi käkade världens godaste muffins hos Fredrik också, så grymt goda haha! Sov gjorde vi på Jontes soffa, sen for vi hem just före tolv. Är glad att jag for, tack alla<3

Ikväll blir det filmkväll med tjejerna hos Natta. Blir säkert supermysigt!

Kollade runt på bloggar nu innan jag började skriva, och hittade lite bilder från senaste hoppträningen på Ewes blogg!


Kansas<3
Foto: Evelina Johansson

Håller på med en massa planering, mejl och lite annat nu och känner mig galet peppad på att bland annat få igång Ungdomssektionen igen! Imorgon har vi dessutom möte för Hopp- & dressyrsektionen som ska "startas om". Känns bra, alla jag har pratat med är jättetaggade! Sen har jag ytterligare en graj jag håller på och kollar, men den berättar jag om lite senare!

I CAN READ IN YOUR FACE THAT YOUR FEELINGS ARE DRIVING YOU WILD

publicerat i Allmänt;

Tjohej

Har nyss kommit hem från stan nu, blev lite senare än planerat tack vare lång kö på Cubus. Jag och Sara träffade nämligen Bella där, och fastnade självklart på underklädesavdelningen. Väldigt svårt att låta bli! Och när det dessutom var "½ priset på ½ priset"! Så jag hittade bh+trosor och ett par till trosor, och betalade 80 spänn! Galet bra ju:)

Våran seriösa mattelektion sket sig lite grann idag, på slutet. Men vi höll oss seriösa riktigt länge, nästan två timmar! Är inne på funktioner nu, och blev ganska glad när jag kom på att jag faktiskt var bra på det i nian. Så det gick riktigt bra.

Planen för ikväll är Bure, med lite trevligt folk. Blir säkert nice. Hoppas bara att jag blir lite piggare fram mot kvällen..

Carro är lika taggad som jag på matten!

Ja det var väl som allt jag hade att säga för stunden. Men ni får ha en underbar kväll!

PussHej