KILLING ME SOFTLY

publicerat i Allmänt;
Tjohej!

Usch, nu är jag less på att vara småförkyld.. Jag vill bli frisk..

Var ut med Allan i 45 minuter idag, det gick ändå rätt bra. Ingen hosta, och ingen svullnad i frambenet! Men nånting år det som är fel.. Idag var han nämligen riktigt bråkig att sadla. Han har alltid varit tramsig, lyft ett bakben när man frar åt gjorden till exempel. Men nu högg han fler gånger! Inte mot mig, utan mot sadeln/sadelgjorden. Känns ju inte bra om han har ont:(

Har också varit på KDRF's årsmöte, det var helt okej. Det blir lite långrandigt ibland, men vi fick ju fika så det var lugnt. Påtal om fika, så har jag faktiskt bakat bullar idag! Det var länge sen sist. Men dom blev då iallafall rätt bra. (Bättre än dom där förbannade cupcakesen..)

Mitt "stalluppdrag" är också påbörjat. "Fläta och frisera" blev mitt ämne. Känns bra, jag har ju ganska bra koll på det. Men det var en del detaljer att kolla upp, så nu har jag lärt mig lite nytt idag också haha!

Har varit och tränat nu efter mötet, det gick ändå bra. Det är ändå lite roligt att när man än far dit, så är det folk där. Hittills är fredag vid 17-18 enda tiden jag är där själv.

Nu ska jag plocka ihop det som ska med imorgon, sen sova. Det är så skönt att sova när man har tränat haha!


Bild som gillas! Jag och Vix i fredags;)
Foto: Viccan, ser det ut som;)

Sov gott världen

PussHej

LAST NIGHT I HAD THE STRANGEST DREAM

publicerat i Allmänt;
Godkväll!

Tänkte börja med att kolla så att alla ni hästmänniskor kollar på sändningen från Scandinavium?:D

Imorse åkte jag då till Norsjö för att rida hoppkurs med Farmarpojken. Det var stor skillnad på honom jämfört med Ida-kursen förra helgen. Vi är tryggare med varann nu, det känns att vi håller på att hitta tillbaka till hur det var i höstas. Han var däremot lite nonchalant mot mina hjälper bitvis på uppvärmningen, fattade fel galopp "bara för att" och lite sånt.

Vi red på enkelhinder idag, "lite titt-hinder". En svart/gul-rutig oxer, ett plank med vattenmatta och lite annat kul. Han skötte sig så himla bra, med tanke på att vi inte har hoppat tillsammans på hela vintern. Han har inte hoppat uppsuttet sen han åkte hem till Tallheden.

Så det blev några stora språng, några långa språng och några smitningar på sidan. Men vi lyckades fixa till alltihop, ni ska få se en kort film sen när Vekå har lagt upp den på YouTube. Johannas tanke med dagens träning var att träna bana, men vi skippade den. Han hade gått så bra, och var så trött i både kropp och huvud så vi avslutade med några riktigt fina språng på en oxer.

Så jag är supernöjd!:D


Prisutdelning, KDRF hösten -09
Foto: Mamma kanske?


AllanBrallanBus fick en ofrivillig vila idag.. Turre skulle nämligen iväg på bröllopsuppdrag, och Elle kan inte vara kvar själv i hagen. Så jag fick finna mig i att låta honom vila. Men imorgon tar vi nya tag igen!

Jag har också letat lite sommarjobb idag, och hittat en del intressanta. På Hästnet.se hehe;)

Just ja, hade ju tänkt skriva några rader angående rubriken också. Hade en knäpp dröm inatt, som jag dessutom drömt flera gånger förut. Jag är i ett hus, med alla mina kompisar från högstadiet. Vi sitter i ett ganska stort rum, i nåns källare, med några soffor och fåtöljer och ser på nån film. Det är ganska mycket annat folk där också, i andra rum runt omkring, såna som jag inte känner så bra utan bara vet vilka de är. Så man hör prat och skratt runt omkring, inget läskigt eller så. Det är mörkt i "tv-rummet", förutom ljuset från tv:n så man ser inte alla som sitter i rummet. Ändå vet jag att en person inte är där. Det är alltid den personen som inte är där.

Mitt i allt är det som att jag tittar ner i rummet istället, och nu är det översvämmning och alla har panik för vattnet är drygt över midjan. Jag kollar in från dörröppningen, snett uppifrån, och alla springer genom tv-rummet och ut genom dörren nedanför mig. Sen slutar den.

Jag har hört nånstans att hus i drömmar symboliserar en själv, för jag har haft husdrömmar förut och frågat folk om det. Det läskiga är att det alltid är samma person som inte är med, som inte finns i huset.

Nä nu ska jag kolla vidare på hoppningen!

PussHej

WAKE UP IN THE MORNING FEELING LIKE P DIDDY

publicerat i Allmänt;
Godmorgon!

Kvällen blev riktigt nice, även om det inte hann komma så värst mycket folk innan jag drog. Våra fina danser gillas;D

Nu sitter jag och käkar frukost, och ska snart dra iväg mot Norsjö. Rider hoppkurs med Farmarpojken kl. 10 för Johanna Näslund. Jag har aldrig ridit för henne förut, men har hört att hon ska vara bra. Så jag är som taggad!

Ikväll har jag absolut inga planer alls, och var inte supersugen på att sitta hemma. Blev lite taggad på bio faktiskt.. Mobilen är med, så det är bara att höra av sig!


Old pic, utanför Fågelrummet på Kågeskolan;D
Foto: HannieRoo


Ha en bra dag:)

PussHej