YOU WILL FIND YOUR GOAL, MY FRIEND

publicerat i Allmänt;

Goddagens!

Ligger och chillar på sängen nu, och lyssnar på musik från Monty Pythons Spamalot, galet bra säger jag bara. Måste se den musikalen nån gång.

 

Har varit och jobbat idag som sagt, en begravning i Kusmarkskyrkan. Sjöng Amazing grace på svenska och Bridge over troubled på svenska. Allt gick bra, även om Amazing grace blir lite av en utmaning pga långa fraser, och att jag kör den acapella gåendes upp för altargången. Men det gick!

 

Imorgon blir det tävling. Jag och Farmarpojken startar årets första hopptävling, på Skellefteå Ridklubb, som blir 80 cm. Känns lagom att börja där, dels eftersom han faktiskt inte är jätterutinerad på hoppningen och sen finns det risk för djupt underlag. Så ni får hålla tummarna för oss;)

 

Nu ska jag dra på mig nå andra kläder och gå ut till grabbarna. Allans sår ska smörjas och så ska Turre få sig en tur i maratonvagnen. Har ett (förmodligen) stukat långfinger by the way. Undrar bara, hur lyckas man?!

 

Ha det!

 

PussHej

WHEN TEARS ARE IN YOUR EYES

publicerat i Allmänt;
Det är väl bäst att jag håller mig till mina vanor och skriver ett snabbt inlägg här i från Elstudion på Musikskolan. Sitter nu med en gitarr av märket Estev (aldrig hört talas om faktiskt?) och övar lite inför skolavslutningen, och begravningen imorgon.
Påtal om gitarr, så hittade jag min drömgitarr idag!! I färgen Transparent Black Cherry Sunburst
Halvakustisk, stålsträngad helt underbar gitarr. Den är lättspelad och har en hals som för en gångs skull inte är för bred för mig! Priset på Ramus var just under 5 500 kr, vilket faktiskt kändes som ett bra pris. Man får betala för kvalitén, men utan att bli totalpank. Hmm... Dags att kolla bankkontot!
(Oj, märkte att länken bara ledde till startsidan. Klicka Products -> Acoustic gitars ->  Ambiance -> A300E -> Och välj färgen TCS. Där har du den!)
Nu blir det snart altfiollektion och lite övning för imorgon, sen kvart över sexan till Kåge. Ska till Natta en sväng med Viktor&Andreas och snacka om ett bröllop/dopjobb som vi ska göra. Sen ska jag hem och bara softa!
Ha en underbar kväll!

PussHej

I JUST WANNA LIVE WHILE I'M ALIVE

publicerat i Allmänt;

Tjenahoj!

Har äntligen landat i sängen i myskläder framför Desperate Housewives. Galet nice!

Var och fixade mitt pass idag, finally! Det har ju som jag kanske har berättat krånglat en hel del. Men nu är det gjort. Jag ser ut som.. ett mongo, men det är ju ingen (iallafall inte så många..) som ska se det så. Efter det blev SUS, sjukt kul som vanligt. Fick spela två av mina favoriter; Egmont Overture och Concerto Grosso. Oj så härliga låtar!

När jag kom hem dressade jag om och gick ut till grabbarna. Smörjde Allans sår, som ser jättefint ut nu! Borstade av honom också. Sen var det Turres tur. Där behövdes en ordetlig bortsning kan jag säga. Men nu börjar han se bättre ut i pälsen. For sen ut och körde den underbare hästen i det underbara vädret. Det blev en sväng på Ängarna, bort till Olofssons, på typ 45 minuter. Tanken var skritt, men han taktade hela vägen haha! Lilla gubben. Så fort jag lade på selen så vaknade han till.

Det är så härligt att se på både Turre och Allan, att nu när dom börjar få jobba igen så har det som tänts en glimt i ögonen igen. Dom är pigga och glada, och vill verkligen jobba.


Salix, Allan och Turre första kvällen på betet 2005
Foto: Anna kanske?

När jag satt i maratonvagnen nu ikväll så började jag fundera på hur i hela friden jag har klarat mig utan detta i över ett halvår. Har saknat det så himla mycket!


Jag, Shaggy och pappa i Lycksele, också 2005. 2:a plats i maraton;)
Foto: Kanske Anna här också?:)

Försöker tina upp lite med en kopp te nu, och ska snart sova. Imorgon:
* Skola - göra klart uppdrag och ha prov i typ Cell-lära
* Teori på City
* Hoppträning med Farmarpojken:D

Sov gott världen!

PussHej