TALK TO ME SOFTLY, THERE'S SOMETHING IN YOUR EYES

publicerat i Allmänt;

Godkväll bloggen!

Ikväll har jag och Farmarpojken varit på den sista hoppträningen på KDRF. Vi hoppade på utebanan, för dom har ju äntligen satt upp strålkastarna! Så nu kan vi teoretiskt sett träna utomhus året runt! Fast det lär bli lite småkallt.. Men skönt ändå att kunna träna ute så länge som möjligt! Tävlingen går ju utomhus på lördag också så.
Vi värmde upp i skritt, trav och galopp själva uppe på lilla banan. Sen hoppade vi fram på stora, och till sist hoppade vi bana. Det blev Strömsholmsfållan idag, med mur. Kom på när vi red mot muren första gången att Farmarpojken faktiskt aldrig hade hoppat mur, men han bara flög över! Hoppade först banan på kanske 50 cm som uppvärmning, sen på 80, eftersom det är den höjden vi ska tävla på lördag. Han var så fin!

På skolan har det varit traktor hela dagen. Körde imorse med Carro&Anna, det gick jättebra. Tränade backning idag, faktiskt sjukt mycket lättare än vad jag hade förväntat mig. Traktor är ju mycket lättare att köra än bil! Hehe struntar kanske i B-körkortet?;)

Hade mitt samtal med Emma idag också, om Hälsoprofilen. Vi pratade i över en timma! Fick en sammanställning på testet, ch så pratade vi lite om vad jag ska tänka på, att t.ex. vara jättenoga med att alltid stretcha och sådär.

Imorgon blir det typ samma som idag; bara traktorkörning och teori. Fast jag kommer vara ensam häst2:a på skolan.. Alla andra drar till KDRF. Men jag tyckte att det kändes lite värdare att göra bort traktorkortet. Kommer ju missa nästa torsdag också, pga Östersund.

Nä nu ska jag sova! Kvällens bild:

Maskinhindret, Skellefteå Horserace -08

Sov gott alla!

PussHej(L)

IF YOU'VE GOT LOVE IN YOUR SIGHTS, WATCH OUT, LOVE BITES

publicerat i Allmänt;

DAGENS:

humör:
Berg&dalbana
önskan: Verkar lite osannolik för tillfället..
jag känner för: att sova
smink: Mascara, eyeliner
klädsel: Jeansleggings, BEAT IT-tshirten, skinnjackan
frisyr: Lite plattat, uppsatt lugg
köp: Inget alls
längtan: Vet inte..
kärlek: smidighetstest, wohoo
väder: Kalas! Lite kallt bara

jag vill inte: Ha så mycket att tänka på
måste: Färga håret
mat: Strawberry White<3
telefonsamtal: Ewzorr:)<3
tvprogram: Vänner
bästa: Sara osv:D
sämsta: Lite allt möjligt
roligaste: Vi har nu suttit i entrén i Btk, så risiga som man bara kan vara i bl.a. träningsoveraller, och spårat... Puss!
låt: Love bites - Def Leppard (rubriken!)
bild:

Efter Skellefteå Horserace -07
Finhästen<3

WATCH ME NOW

publicerat i Allmänt;
Hallå!

Måste säga att jag är lite slut efter den här dagen, både fysiskt och mentalt. Började med stress imorse, pga lite olika saker. Jag hatar stress, ändå är det det jag gör rätt så stor del av dygnet. Hur blev det så?

Skoldagen började kvart över nio med skolfoto. Utomhus!! Det var förmodligen inte vara jag som höll på att frysa ihjäl i bara t-shirt...

Klockan tio hade vi Hälsoprofil. Hela tvåan var uppdelade i fyra grupper, två killgrupper och två tjejgrupper. Mesigt? Oja... Menmen. Jag var iallafall med Sara, Carro och Anna. Vi började med kondition, alltså 2000meter. Det gick väl sådär, men nu är det gjort iallafall.

Efter lunch hade vi styrka och rörlighet. Styrkan gick skitbra, förutom situpsen. Ryggen låser sig ibland när jag gör situps?;S Men resten gick bra!

Rörligheten var jag däremot klart dagens sämsta på, men det visste jag ju redan. Visste däremot inte att det var så extremt.. Det fanns en lång lista på olika övningar som man skulle testa, för att se vad man behöver stretcha. Jag klarade inte ens halva listan. Jag överdriver inte ens nu. En del av det kan bero på låsningen i ryggen, så Emma försökte knäcka till den. Tyvärr så kände inte ryggen för att sammarbeta.. Men skulle få ha mitt samtal med Emma ganska snart, så skulle hon hjälpa mig att sätta ihop ett.. stretchschema kanske hon sa? Blir nog jättebra!

Vid halv tre var det dags för mig, Anna och Carro att köra traktor. Det gick också asbra faktiskt, vi kingade haha!

Nu sitter jag och kollar på Vänner. Blir väl att se Idol, och sen ska jag sova. Känns som att jag har missat några timmar per natt i några veckor nu, som jag måste sova igen. Känner mig som en rishög för tillfället..


Bara för att SnyggHence är min favvokusin;)
@BQ, senaste Stockholmstrippen

Ha en underbar kväll..

PussHej(L)