CARRIED AWAY BY A MOONLIGHT SHADOW

publicerat i Allmänt;

Tjohej!

Håller på att baka Lussebullar nu, vadå julkänsla?! Så medan degen jäser tänkte jag blogga lite.

Fredagskvällen blev kalasbra, var i Viccans syrras lägenhet med Viccan, Sara och Alice. Vi pratade, chillade och hade allmänt trevligt. Sen gick vi en prommis, och jag landade till slut hemma i Kläppen vid.. Halv ett? Ett? Nåt sånt. Mysigt iallafall!:)

Resten av dagen bestod av hästar. Åkte med sju-bussen till KDRF, och var där typ hela dagen. Först gjorde vi bort mockningen, och sen blev det riding. Först red Saras häst Suppan, så jag tränade vidare på det vi gjorde i torsdags. Lite skolor och sånt, som jag red mest för min egen tärnings skull. Vi fick också hoppa några språng, det tyckte Suppan var kalaskul! Hon blev riktigt taggad!

 Efter Suppan var det dags för Virre. Sara skulle rida Lady, så vi skrittade ut i skogen 30 minuter, och sen red jag en liten stund på stora utebanan. Först var han lite tramsig, sköt ut bogen och lite sånt där. Då körde jag en övning som Eva brukar göra; serpentinbågar med övergång och halter på medellinjen i både skritt, trav och galopp. Den funkade riktigt bra! Jag provade rygga lite också, men då förstog han inte riktigt vad jag menade. Men efter några försök ryggade han några steg. Duktig pojke!

Vid ett blev det lunch, och sen var det dags för Kansas. Jag hade ju aldrig ridit honom förr, så från början gick passet mest ut på att känna in sig. Vi tränade lite galoppfattningar, och sen mycket tempoväxlingar. På slutet tog han för sig riktigt bra, och var jättefin!

När Kansas var utsläppt hjälpte jag Sara att lasta Marinne och Suppan, och så bar det av hemåt. Då var det bara Allan kvar att rida. Vi for samma sväng som i torsdags, runt Sjövägen, och han var lika pigg och glad! Det är så härligt att rida ut nu på hösten, älskar det:)

Känner att det nog är dags med ny design här på bloggen. Så jag vill gärna ha bilder från tävlingar osv, om du råkar ha!:)

Nu ska jag fortsätta baka!

 

PussHej(L)

YOU'RE THE VOICE

publicerat i Allmänt;

Godkväll!

Har nyss kommit hem från en supermysig stund i Ers med Ewe och Sara. Underbart att få träffa Ewsan igen!!<3

Innan det var jag och sjöng på hockeyn. Det gick riktigt bra idag, det kändes då bra. Fick mycket beröm också hihi! 5443 personer, måste vara nära ett personligt rekord. Har inte exakt koll, men nåt sånt.

Imorgon verkar det som att det blir KDRF hela dagen. Far dit vid sju nån gång, lät som att det var nån ridskoleponny som skulle ridas. Alltid mysigt att vara på KDRF:) Red ju förresten Suppan idag, det gick riktigt bra! Det är så himla kul att rida såna som Suppan, som kan och vill. Jag kände mig så duktig haha! Hur roligt som helst, tack Sara!:)

Om 27 minuter börjar HIMYM, vilket jag ska se. Så blir väl att sluta datanörda nu, och gå upp.

Kände förresten at det här kanske stämmer rätt bra?

Kräftan

Den 29 oktober

 

VARDAG:

Akta dig för människor som sprider skvaller och rykten bäst är att mota Olle i grind.

KÄRLEK/RELATIONER:

Någon skriver till dig ett brev som borde göra dig glad. Frågan är om denna någon vågar posta brevet.

PENGAR/ARBETE:

Du kan vara snål i vardagen men annars slösa onödigt mycket. Tänk på var du spenderar dina pengar.

afrodite.nu

Sov gott världen!

PussHej(L)


Edit: Askul med många besökare;)

NO ONE WANTS TO BE DEFEATED

publicerat i Allmänt;
Allan var jättefin idag! Vi for Sjövägen runt, det blev ganska precis 45 minuter. Det blev mest skritt såklart, och några korta bitar med trav där det var bra underlag, på Brännanvägen, Sjövägen och vid kohagen. Han kändes pigg och fräsch och allmänt glad:)

Sara V ringde nyss och frågade om jag ville rida en av hennes hästar, Suppan. Så mamma ska plocka upp mig här när dom far till badhuset, så ska jag rida. Ska bli skitkul! Lite synd att missa badet, jag behöver verkligen simma eftersom vi tydligen har simning vecka 46. Menmen, man kan inte få allt! 

Sen tänkte jag bara kommentera att dom är ju helt otroliga på Skellefteå AIK Hockey!! Dom ringde alltså nyss och vill att jag ska sjunga ikväll! Heh vadå planering.. Men jag sa iallafall att jag skulle göra det. Alltid kul att sjunga där ju:) Ska bara lösa skjuts osv.

Nä nu ska jag vara lite social med pappa!

PussHej(L)