I FEEL SO MUCH ALIVE

publicerat i Allmänt;
Rensade nyss min mail-inkorg (åtta sidor mejl som bara var skräp!) och hittade ett gäng gulliga kedjemail. Det här var en del av ett:

"Tjejer har långt hår för att man ska kunna bli kär i dem."
Gustav, 6år

Vaddå söt?

Eller dom här:

"Man kan använda gondol eller p-piller. Min katt väljer p-piller, men
den ska sterilieras när pappa får tid.
Min katt har förresten inte haft tid den heller."
Matilda, 6 år

"Jag ska bli nekrolog och visa hur vädret blir på TV."
Joakim, 7 år

Hahaha!

Nä nu ska jag sova;)

PussHej(L)

WANT TO VANISH INSIDE YOUR KISS

publicerat i Allmänt;
Tjohej

Idag har vi haft dansdag hela dagen, hela ettan och tvåan, på Efyran. Det var hur kul som helst! Det blev foxtrot och bugg. Foxtrot är ju inte så svårt, mest mysigt om man får dansa med nån trevlig människa. Men buggen var lite svårare. Men jag fattade väl på ett ungefär iallafall!

Vi fick slut halv tre, så jag och Sara hann med trebussen hem. När jag kom hem blev det middag, sen en tur med Brallan. Han var jättefin! Pigg och glad. Imorgonkväll blir det nog att träna på utebanan på KDRF tror jag.

Nu ikväll har jag läst på lite mer om Antiken. Gick väl sådär, men har iallafall lite bättre koll nu. Imorgon ska jag och Sara ta tag i det där, är tanken.

Shit vad jag är sockersugen btw! Helt galet!

Jaja, nu ska jag göra nå annat. Har förresten världens bästa spelningslista på Spotify, ville jag bara säga!

PussHej(L)

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

publicerat i Allmänt;
Fanns nog ingen rubrik som passade bättre tror jag!

Nu är jag hemma igen, efter en helt underbar helg i Stockholm. Allt har gått galet mycket bättre än vad jag hade väntat mig; vi hittade överallt där vi skulle, vi var i tid till flyget hem, vi tappade inte bort varandra.. Så jag är nöjd!

Det blev mycket shoppning, bio i fredags; Bröllopsfotografen (sjukt bra, se den!), prat och show + hoppning på Globen såklart. Har haft så himelens roligt! Nästa år är redan spikat;)

Kan ju berätta vad jag har shoppat:
* Röd lång skjorta - VILA
* Svart lång skjorta - Vero Moda
* Svart brett skärp - Vero Moda
* Julklappar till Hugo&Alva (GnR-/Kiss-tröjor)
* Julklapp till Kajsa (Tokio Hotel-mugg)
* Julklapp till Hanna, Anna och pappa som jag inte kan skriva här!
* Svart/grått fleecetäcke (Sjöhagen) till Allan
* Två par deltan
* Hjälm (!!) som jag ska få i julklapp
* Svart fleecetröja med gråa detaljer
* Stockholm International Horse Show-tshirt

+mat, godis och annat shit, men det är ju inte så kul att läsa om. Bilder kommer på allt jag har handlat. Och förhoppningsvis får jag lite bilder av Viccan och Alice som fotat det mesta under helgen.

Helgens bästa:

Vi sitter på tunnelbanan på väg ut till hotellet. På väg ut säger jag att vi kommer åka förbi Globen, och när vi kommer till den stationen så säger jag typ "Här ska vi av när vi ska till Globen" eller nåt sånt. Vi åker någon minut, sen säger Alice "Jaha, vart är Globen då:)?" Du är söt pluttan!;*

Nu skulle jag egentligen skriva klart min fördjupning om Alexander den Store/Bukefalos, men jag har tydligen glömt ta med min dator hit till pappa. Så det sket sig, eftersom jag har jobbet där. Blir att plugga demokrati(?) istället. Imorgon har vi för övrigt sovmorgon och dansdag, jag taggar som tusan! Vi kommer dansa på Efyran, i Pansalen, så därför behöver vi inte åka till Btk imorgon. Tagga nu, NP2;)

Har förresten varit ut med Allan ikväll också, testade att rida med delta+pessoa. Har var superpigg, men jättefin! Bara roligt:)

Nä nu har jag annat att göra, som sova eller plugga..

Ha en underbar dag!

PussHej(L)