I CAN TELL THAT YOU ARE SPECIAL

publicerat i Allmänt;
Jag och Tina finns med bland Norrand vimmelbilder från igår:


FinTina!♥
Var väl ingen superbild, men ändå kul!
Kommer kalasfina bilder som Hans har tagit senare!


Idag har jag ju varit ut med Turre på Ängarna. Han var riktigt fin, ordentligt laddad kan jag ju säga! Vi var ute och travade i en timme, och när vi kom hem var han fortfarande lika pigg. 21? nja skulle inte tro det. Snarare typ 3,5... Haha. Men det är kul att han är så pigg och glad:)
Sen visade jag Viccan nyhuset, och efter det blev det en skritt-tur med Allan. Han var typ busig och jättepigg! Så han verkar vara på bättringsvägen. Skönt!

Jag red förresten Mysan för första gången på flera veckor igår. En barbackatur över ängarna i kvällssolen. Helt underbart! Hon var jättefin!♥


Kanske den?:)

Jag har förresten hittat några bilder från hopptävlingen på SRK som jag ska förstora. Lägger in imorgon när jag får tag i USB-minnet;)

Nu ikväll har hela Kläppfamiljen varit på Tuvan, hos Hans&Gunilla. Vi har käkat god mat, åkt båt, spelat och sjungit lite och umgåtts. Mys!

Nu ska jag sova hade jag tänkt. Min lördag ser ut ungefär såhär:
* Ut med Mys på morgonen, mocka osv
* Ner till pappa, ut med Turre och Allan, mocka osv
* Tillbaka till mamma och göra mig klar inför kvällen
* Servera på en 60-årsfest i Ersmarksbodarna med Sara&Hanna. Ska bli skitkul!

Sov gott världen!

PussHej(L)

PS

publicerat i Allmänt;
Kolla Norran, sporten sidan 8. Ewe och Costner nere i högra hörnet;)

THE EARTH SAYS HELLO

publicerat i Allmänt;
Godmorgon!

Har just cyklat hit till pappa, ska ut och motionera grabbarna. Turre ska få ett konditionspass med maratonvagnen tillsammans med Viccan och Fräkke. Vi ska fara på Ängarna tänkte vi. Sen ska AlleBrall skrittas 30 minuter. Sen ska jag tillbaka till mamma, och fara ut med Mysan en sväng också.

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag hann inte alls igår. Det var Hästens Dag på travet. Kan ju berätta att KDRF's ena lag, SaraB, Emelie, Ewe och Carro, vann tillsammans med Costner! Grattis! Asbra jobbat. Vi i lag Exidus, jag, SaraN, Alice och Angelica, kom delad trea. Asbra jobbat vi med;)

Får berätta mer sen!

PussHej(L)