A girl has got to eat

publicerat i Allmänt;
Nån som känner igen vars min rubrik kommer från?;) Ska nog se den ikväll tror jag:)

Jag, mamma och Kajsa har nyss käkat middag, som jag lagade! Det blev "Fetaostfylld lövbit" (tror jag det hette) och hasselbakspotatis. Det blev riktigt gott! Snart blir det förresten efterrätt också; Citronfromage. Inte dåligt!

Nu sitter jag och kollar runt på olika hästsportaffärers hemsida. Lite shoppingsugen man blir!!
Här kommer lite grejjor som jag bara vill beställa nu från
 

Allround schabrak,
dubbelt kantband 189:-Exklusivt schabrak 249:-
Allround schabrak,
dubbelt kantband 189:-Chooze grimma 99:-
Kite grimskaft 49:-Visst var det lite snygga grejjor? Jag var jättesugen på schabraken! Sen så tror jag att det 10% på allt. Måste fundera på det där;)

Idag körde jag med min nya pisk förresten. Den var riktigt skön att köra med, inte alls särskilt tung! Nu ska jag bara tejpa ett handtag, så blir det bra.

Jag har också kollat TR nu, hur långa alla maratonsträckor är. Nu ska här konditionstränas! Kom fram till att vi ska träna på sträckorna som gäller för Medelsvår nationell, som innebär:
A-sträcka(valfritt tempo): 8km
D-sträcka(skritt): 1km
E-sträcka(hinder): 7km
Det är ju bättre att Mysan har "för bra" kondition, än att vi tränar på för korta sträckor!

Nu ska jag ta och skriva lite US-grejjor, men ni får ha det så bra:)

PussHej från mej(L)

P.s. Citronfromage är mycket mumsigt^^

Sweethearts

publicerat i Allmänt;
Jag kände just ett otroligt starkt behova av geléhjärtan!

Fast det var typ egentligen inte sånna jag var sugen på...
Utan sånna här!

Snodde den här på http://lotsoflaugh.blogg.se/

Idag har jag varit och körtränat med Mysan på Kdrf. Det gick jättebra! Hon var lika nöjd med bettet idag, kändes riktigt bra. Vi provade också använda en grej som Hanna brukar ha på Elle, som ska stoppa när hon drar upp huvudet, och den funkade riktigt bra. Pappa tyckte att jag skulle köra med den jämt, även hemma, så vi får väl se. 45 minuter blev det iallfall!:)

Jag ska väl sätta mig en stund med gitarrläxan idag, om jag orkar. Jag kan den typ, så jag kanske inte behöver... Fast min läxa var ändå lite rolig. Ah, vi får se!

Nä nu ska jag göra nåt annat!

Ha en bra dag:)

PussHej från mej(L)

Workout

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag och kollar på Let's Dance med mamma, Morgan och Helena har just dansat slow fox. Sjukt fina kläder!! Shiiet dom fick FYRA tior av juryn!!! Ojojoj... Dom var grymt bra!!:)

Stiligt värre!


Nu ikväll, efer middagen, har jag och mamma varit ute med Mysan och kört. Det var riktigt mörkt! Men vi for iallfall två gånger upp till Ture-kojjan. Hon var jättefin! Precis lagom pigg, och verkade acceptera bettet jättebra. Det känns riktigt bra inför imorgon.

Foto:LoisaStenman


Påtal om Mysans träning; jag har verkligen blivit lat med min egen träning! Det känns inte bra. I somras tränade jag ju skitofta (för att vara jag iallafall) men nu har jag tränat en gång den i.... oktober? November? På gymmet i Kusmark alltså. Men vad fasen, jag hinner ju aldrig.. Sen är det så drygt att gå dit, på sommarn kan man ju iallfall cykla. Men jag får göra nåt åt det här! Jag kan ju faktiskt inte kräva att Mysan ska orka träna och tävla när jag inte orkar det själv! Skärpning!

Nu tänkte jag lägga in en grejj som jag verkligen vill ha! Tror att Lovisa är med mig?;)
Man kan bara inte låta bli att älska den!!


Nu har jag nog inte så mycket att skriva om... Jag sitter iallfall och ser Hjälp! nu, Let's dance tog slut. Eller, det fortsätter ju sen, men jaja ni fattar!

Nämen nu ska jag göra nåt annat. Typ stänga av datan^^
Just det, jag måste bara kommentera en grejj. Min käre klasskompis Simon Holmberg har fått mig att överanvända den här smilisen-> ^^
Det känns bra.

Ha en riktigt bra kväll!!

PussHej från mej(L)