Watch me now

publicerat i Allmänt;
Sitter här och kollar Mello, sketchen med Henrik Dorsin kungar ju!!=D Kapten Krok!<3
Sen måste jag skicka en diss till ljudteknikern, eller vems fel det nu är. Ljudet SUGER!! Vad är felet? Det känns ju faktiskt lite som att det alltid är så? Eller är det så att det är jag som är enfaldig kanske. Men hallå, Sveriges största musiktävling(?) ska väl skötas av Sveriges bästa tekniker? Finns det nån som håller med mig?

Måste säga att jag tycker att Petra är riktigt bra ikväll! "....och Malmö har Danmark!" HahahhxD Förlåt mamma(A)

Här kommer iallfall Dagens Randombil:

Hihi Hannaplutten^^


Dagens Hiss:
Rebecka!!<3
Dagens Diss:
Skitungar och tröga föräldrar som är ivägen i backen!!

Oj, nu sjunger Darin. Lite skakigt tycker jag? Men en riktigt skön falsett måste jag erkänna. Nu blev det lite mer tryck, bättre!:) Sen hade han ju lite snygg kostym faktiskt! Nämen rösten blir mycket skönare och lyssna på när han ligger i sin normala oktav.

Ha det gr8!:)

PussHej(L)

All downhill from there

publicerat i Allmänt;
Tjohej!:)

Nu sitter jag i köket hos pappa pch käkar godis^^ Det är gott^^

Den här lördagen har spenderats i Malå med mamma, Kajsa, Kjell och Rebecka. Superfint väder, jättebra backe och inget folk nästan. Helt klart underbart! Vi var där vid kvart över nio, tog ett vindskydd osv, och vid tio öppnade backen. Det var lite småkallt första stunden, och lite molnigt, men sen, typ vid lunch var alla moln borta och solen framme! Sjuukt kul!! Tack alla!:)

Annars har det som inte hänt nåt särskilt idag. Får väl se om nån kanske orkar vara social? Isf kan du väl skicka ett sms?=D

Jag och pappa har nu suttit och diggat gammal 80tals musik! Sjuukt mycket bra låtar!=D

Nä nu ska jag kanske dra igång SSX? Ajja vi får se:)

Ha det bäst:)

PussHej(L)

Hovslagen ekar bland bergen än

publicerat i Allmänt;
Började bara tänka på den här underbara låten! Jag får rysningar!;O Tycker förresten att de flesta av One More Time's låtar är underbara! Highland till exempel. Lyssnade på den konstant i.. jaa... åttan kanske?
Måste också säga att just den textraden som jag har som rubrik, den fick mig typ att grina?;O Först läste jag bara igenom texten, och sen lyssnade jag på den, och det var samma sak varje gång! Kom värsta tårarna i ögonen;O Tänk att en text kan göra nåt sånt...

Nu sitter jag iallfall och lyssna rpå gammal musik och halvkollar lite på Samantha who?. Typ lite roligt haha. Funderar också på bandnamn... Sjukt svårt!

Påtal om nåt annat: nån som känner för en sväng på stan till veckan? Har en del inköp som ska göras:
*Nya strängar till LP:n, måste byta nu!
*Rött linne från H&M, behöver nåt roligt till Lycksele/Holken
*Konsertklänning till SMOK, svart.
*Ett gäng plektrum
*En ny deo
*Nå roliga t-shirts
*Nån rolig accesoar till håret

Funderar också på att färga året i veckan, kanske boka klipptid också? Funderar på nån mörkare färg, gärna med nån cool skftning. Och så funderar jag på hellugg igen!:) Vi får se vad som händer!:)

Imorgon blir det Malå med familjen+Rebecka!:D Ska bli sjukt kul!:D synd bara att jag inte har åkt på skitlänge.... Men vi får se:)

Nu ska jag sova!:)
Måste bara lägga in en sjukt fin bild på Lollo&Paulina från i somras:

Fina eller vad?:D


Med det avslutar jag kvällen!:) Sov gott världen!:)
Kul att statistiken går upp igen förresten!:)

PussHej(L)