YOU'RE JUST WHAT I NEED

publicerat i Allmänt;

Godmorgon!

Är det nån som kan fatta att det är Nyårsafton idag? Inte då jag iallafall. Det här året har gått sjukt galet extremt fort! Men det har också varit riktigt bra på många sätt. Tror att jag visar mitt år med bilder, men det får bli senare när jag har lite mer tid. Så jag kan lägga ut dom bästa bilderna:)

Nu ska jag byta kläder osv, för sen bär det av mot farmor&farfar:D

Bjduer på en hoppbild på mig och Brallzor:

Stjärnan!

Ha det bäst!

PussHej

I'M GONNA FIGHT WITH ALL MY MIGHT

publicerat i Allmänt;

Idag genomförde jag och Allan säsongens och årets absoulut sista tävling; Klubbmästerskap i hoppning. Red inte själva KM:et, utan bara 0,90 Clearround eftersom han nyss är igångsatt.

Det gick bra, jag är riktigt nöjd. Han kändes riktigt mjuk och fin på framridningen,trots att vi fick ganska kort framridning. Hoppade först nåt språng på 80, men han tar ju inte rikigt i då. Sen ett språng på 90, som blev bra. När det sen var vår tur fick vi hoppa fram en sväng på ettan och tvåan. (Eftersom det inte gick rida fram ute, så red vi fram och tävlade i små grupper istället,såman kunde vara inomhus hela tiden).

Sen var det då dags. Såhär såg banan ut:

Ettan: Gick bra, kom något nära

Tvåan: Bra, han tog i bättre

Trean: Låg perfekt mot, jättebra språng!

Fyran: Han lysnade bra tillbaka, kom något nära. Klurig väg.

Femman: Lyssnade bra, låg bra mot.

Sexan: Gigantiskt språng, hoppade av något långt ifrån.

Sjuan: Fint språng, båda var nog lite trötta

Så jag är nöjd:) Det blev dessutom en vit rosett, eftersom vi var felfria!
Bilder kommer!


Efter de här två dagarna har vi då koratklubbmästarna för 2009:

Dressyr Ponny: Hanna Olin Lundmark - Kavatina
Dressyr Häst: Linnéa Vikman - Exidus
Hoppning Ponny: Angelina Öhlin - Vanillin
Hoppning Häst: Therse Östensson - Exidus

Grattis!:) Stiligt att Exidus tog både mästerskapen förresten! Vilken stjärna!

Idag har jag också ridit Fiona, precis som igår. Vi plumsade på utebanan i djupsnön, i ca 30 minuter. Mycket skritt, en del trav och så lite galopp i båda varven. Hon var riktigt fin båda dagarna, nu jobbar hon istället för att försöka smita från mig.

Måste säga att jag är rätt slut nu, den här dagen har varit ganska lång. Jag och Alice steg upp kvart över fem, packade det sista och käkade frukost. Tio i sex trippade Allzor&EllePelle på transporten, och vi begav oss mot KDRF. Pojkarna fick stå i uteboxarna tills ridskolehästarna gått ut, så vi chillade en stund i soffan och täckade sen ridskolehästarna och släppte ut. Delirious hade förresten lyckats slita lös en bräda i sin spilta, den där klossgrimskaftet är fäst. Bara ogjort att han knäckte vattenledningen! Men han lyckades iallafall se extremt oskyldig ut, sötpojken.

Imorgon ska jag skritta Allan en sväng, och sen blir det kanske att fara till Tuvan och fira farfar som fyller år idag. Sen hem och städa, för sen kommer finfolket! Firar nyår hos pappa med Sara, Alice och Hanna. Bara att titta in om du känner för det:)

Ha en underbar kväll

PussHej