LEAVING YOU FOR ANOTHER

publicerat i Allmänt;

Nu ikväll har vi varit i gamla huset och jobbat. Kan ju berätta att jag har upptäckt att jag har en del familjemedlemmar som kan spåra ut totalt haha!

Stallet är iallafall urstädat, skurat och tömt på grejor. Två saker kvar att plocka ner; stora lampan på baksidan av stallet, och Salix's namnskylt. Sen är det klart. Finito. Önskar att jag kunde vara lite sentimental, ledsen eller något annat. Men jag bryr mig inte särskilt nånstans. Sjukt, jag har ändå bott där i typ nio år. What the hell, life goes on!

Hejdå Jörnsvägen 3! Ha ett bra liv!

Här kommer en somrig egobild på mig:Den får avsluta kvällen!

Sovmorgon imorgon NP2H!;)

PussHej(L)

IF YOU LIKE THE WAY I'M THINKING, BABY, WINK AT IT

publicerat i Allmänt;
Tjo!

Den här dagen har jag spendererat nio timmar i sträck på KDRF. Och jag älskar det! Vi har nämligen haft premiering på KDRF. Ston med föl, brukskörning, shettisar och hela köret. Sjukt kul att få se en tävlingform som man inte är van, jag har inte varit på så många premieringar. Åtminstone inte som jag minns.

Min uppgift för dagen var iallafall självutnämnd arbetsledare, GrillMeister, fikaförsäljare, in-och utsläpp och allmän allt-i-allo. Självklart tillsammans med mina kära homies i Ungdomssektionen. Jättebra jobbat allihop! Vi har fått så mycket beröm, så ta åt er! Vi kingar, helt enkelt;)

NU är det strax dags för mat, äntligen. Det är det jobbiga med såna här dagar, man hinner aldrig känna efter om man är hungrig, särskilt inte när man står flera timmar i matlukten. Så då blir det att man tänker "Nämen jag är ju inte hungrig, äter sen". Så när man kommer hem och stannar av så håller man på att avlida!

Nu blir det middag!

PussHej(L)

HOPE SOMEONE HEARS ME TONIGHT

publicerat i Allmänt;
Supergod middag på grillen med Sara, och nu chillar vi i Drängs. Kan en lördagskväll bli mycket bättre? Nja svårt att tänka mig det. Sara bakar just nu inför imorgon, vet inte om vi vågar sälja det?;S Hon hade nån skum idé.. Hehe det blir nog bra;)

Ha en underbar kväll!!

Det ska jag iallafall;)


PussHej(L)