You don't scare me, woman!

publicerat i Allmänt;
I love Scrubs<3
Jag har inte så mycket att säga ikväll, förutom att ibland blir man riktigt arg. På riktigt.
Imorgon blir det iallfall att trimma lite dressyr med Mysan på Kdrf. Ska blir roligt! Sen på kvällen bli det att umgås med alla roliga människor hos Viccan=)

Äh jag orkar inte sitta här och mögla... Ska typ sova...

Godnatt alla!

PussHej(L)

Cofféeshop

publicerat i Allmänt;
Tjohej!

Kom hem från stan för ett tag sen, och nu sitter jag på sängen med datorn och ser TopModel 10. Det är typ lite bra faktiskt!
Vi var ju då på café Lilla Hjärtat idag, det var jättemysigt!! Jag åt Dagens macka med ost och skinka, den var riktigt god. Och så köpte jag ett cd-ställ som såg ut som en gitarr, skitfin faktiskt! Eller jag fick den av mamma, tack!=)
Kollade också vad det avr för fel på min distpedal, och det visade sig att det var batteriet som var dåligt, fast det var hyffsat nytt. Dom sa på 4sound att vissa batterimärken var sämre, så jag köpte ett nytt av ett annat märke, och nu fungerar den perfekt!
Nu ska jag käka, och sen bär det av till stan igen, närmare bestämt till Tuvan. Farfar fyller år idag så han ska firas=)
Oj, nästan slut ström i datan...

Ha det bäst=)

PussHej(L)

One night in Bangkok

publicerat i Allmänt;
Nu ska jag strax iväg mot stan med mamma, Hanna och Kajsa. Vi ska ut till Bodan på café Lilla Hjärtat och fika med Gunilla, så jag har lite småbråttom;) Här kommer en snabb genomgång av min måndag;)
Igår repade vi med bandet på musikskolan, det gick faktiskt riktigt bra! Vi har nu satt två nya låtar inför Rockkarusellen! Vi repade rätt länge; halv ett till typ halv fyra. Men då hann vi få in en fikapaus också. Andreas mamma hade nämligen skickat med oss bullar, chokladbisqvier och morotskaka!! Inte dåligt haha.
Efter repet fick vi skicka våra instrument osv med Andreas mamma så att vi skulle slippa släpa runt dom hela kvällen, och sen gick vi mot stan. Vi började med att käka på Tatung. Inte dåligt det var!! Jag åt nån kyckling med cashewnötter och grönsaker och ris. Mums haha. Vissa var dock lite oseriösa... Inga namn (BELLA). Vi skålade också för "Bellas tid med oss", och för "Hannas tid med oss". Myys=)
Sen gick vi ner på stan, närmare bestämt till Åhléns, för Hanna(lill-Hanna) skulle handla upp sitt presentkort. Det blev två filmer; G som i gemenskap och Narnia 2. Sen for Hanna(stor-Hanna) och Viktor till bussen, och vi andra drog runt på CK. VI köpte lite godis, hämtade ut biobiljetterna och chillade lite på bion. Jag, Andreas och Hanna fick förresten gå in i ett av "maskinrummen", där filmerna sänds från! Riktigt coolt! Filmrullarna var gigantiska!! Sen såg vi då Twilight, den var faktiskt jättebra, mycket bättre än jag hade väntat mig!

Oj nu måste jag sluta, mamma kommer strax! Ville bara säga TACK BANDET(+Viccan) för en skitrolig dag+kväll!! Ni är så bäst!!;*<3

Ni andra: Kom och se oss spela på E4:an den 17 januari, våran första spelning på Rockarusellen!! Be there;)

DAGENS CITAT:

Winston Churchill - Det är ingenting fel på förändring, bara den går i rätt riktning.

Afrodite.nu

PussHej(L)